Reageer en Win: Dead Island Slaughter Pack voor PS4

  De kalender geeft vrijdag aan en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Reageer en Win. Deze kan je kans maken op een prachtig Dead Island pakket en maken we bekend wie er de exemplaren van Trials of Mana hebben gewonnen.

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op een PS4 en Nintendo Switch versie van Trials of Mana! Om deze prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaars van Trials of Mana zijn geworden... WarriorPriestess (PS4) en RG-Force (Nintendo Switch)!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.v.d.helm@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Dead Island Slaughter Pack

  Deze week kunnen we jullie weer blijmaken met een mooie game. Of beter gezegd: games. In samenwerking met Koch Media geven we namelijk het Dead Island Slaughter Pack weg voor de PlayStation 4. Op welke versie je kans maakt mag je zelf bepalen. Met het Slaughter Pack zal je flink wat uren gameplezier krijgen, want in het pakket zit de Definitive Edition van Dead Island en Dead Island: Riptide. Daarnaast krijg je ook een 15 centimeter hoge zombie figurine, een poster en een bloederige handventilator. Ideaal voor de warme zomer!

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Dead Island Definitive Collection

  Verkijgbaar vanaf 31 may 2016

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.