Reageer en Win: de winnaar van de DOOM Eternal Collector's Edition!

  Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Reageer en Win! Deze week hebben we helaas geen nieuwe prijs, maar maken we wel de winnaar bekend van de gruwelijk dikke DOOM Eternal Collector's Edition voor de PlayStation 4.

  Winnaar afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op een heel vette DOOM Eternal Collector's Edition voor de PlayStation 4. Daar zit niet alleen de game en een steelbox in, maar onder andere ook de soundtrack op een klassieke casette en een Doom Slayer helm die je ook echt kan dragen. Om dit pakket te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van de DOOM Eternal Collector's Edition is geworden... RG-Force!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win - Helaas geen nieuwe prijs

  Door het coronavirus is het kantoor van XGN.nl helaas nog steeds gesloten. Deze week hebben we dan ook geen nieuwe prijs voor jullie, omdat we geen toegang hebben tot alle games, films, series en andere goodies. Ook de prijzen die nog opgestuurd moeten worden, kunnen we daardoor niet op de post doen. Sommige prijswinnaars moeten daardoor nog even wat langer geduld hebben. Hopelijk kunnen we zo snel mogelijk weer de gebruikelijke gang van zaken oppakken, maar tot die tijd: stay safe en blijf je aan alle maatregelen houden!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  DOOM Eternal

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.