Reageer en Win - Bowlen, karten & lasergamen?!

Article
vrijdag, 15 september 2017 om 9:31
xgn google image
In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op de meest toffe prijzen. Deze week geven wij geen game weg, maar gaan we gamen in real life! Wil jij kansmaken om te bowlen, karten en lasergamen? Bekijk dan snel de video en wie weet sta jij binnenkort te dueleren tegen het XGN-team!
Vorige week mochten wij een gaaf prijzenpakket weggeven geheel in het teken van Mario Rabbids: Kingdom Battle. Dit prijzenpakket zat vol met de leukste Mario Rabbids goodies, waaronder een t-shirt! Bekijk snel de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen. Heb je gewonnen? Stuur dan even een email met je adresgegevens naar [email protected].

Reageer en Win bowlen, karten & lasergamen!

Deze week maak jij kans om in real life te gamen tegen de redactieleden van XGN. Dit bedraagt een uur bowlen, een uur karten en één potje lasergamen. Heb jij altijd al een keer oog in oog willen staan tegen het XGN-team? Ben jij degene die ons gaat inmaken?
Meer informatie weten over waar we gaan bowlen, karten & lasergamen? Bezoek dan de Silverstone website en kijk zelf welke activiteiten zij nog meer in huis hebben!

Hoe win je?

Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt om het tegen het XGN-team op te nemen met bowlen, karten en lasergamen!

Like en volg ons op Facebook en Twitter!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook met de knop hieronder, of te volgen op Twitter!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account.