Reageer en Win - Below The Surface S2

  In de reageer en win van deze week kan jij kans maken om lekker achterover te gaan zitten op de bank met een spannende crime serie. Dan hebben wij deze week voor jullie twee keer het tweede seizoen van de Deense serie Below The Surface. Bekijk de video hieronder waarin Rob uitlegt hoe je deze prijs kan winnen.

  Afgelopen week maakten jullie kans om een Logitech G pro gaming mouse . Wil jij weten of je een van de gelukkige winnaars bent? Bekijk dan gauw de video!

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Below The Surface S2

  Prijs: 2x het tweede seizoen van Below the Surface

  In het tweede seizoen van Below the Surface neemt Philip na de gebeurtenissen in het eerste seizoen even afstand van de afdeling terreurbestrijding en duikt hij in de mysterieuze verdwijning van een oude kennis, June. De studente is spoorloos verdwenen na haar terugkeer uit Syrië, waar ze tegen IS vocht en als vergelding een premie op haar hoofd kreeg. Drie Islamitische terroristen zijn naar Denemarken gekomen om die premie te innen.

  Het tweede seizoen van Below the Surface kwam uit op 6 augustus 2019. De serie is Deens gesproken, maar heeft wel Nederlandse ondertiteling zodat je alles gewoon kunt volgen.

  Hoe gaan we dit weggeven? Check dan bovenstaande video. De opdracht is iets anders dan anders, omdat we graag EndbossReviews ook willen promoten. Dus luister goed wat je moet doen. Dit is in ieder geval de YouTube-pagina van EndbossReviews.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitteren Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.