Reageer en Win: 5x Xbox Game Pass Ultimate

  Het is al de hele week grijs en grauw weer in Nederland, maar gelukkig kunnen we de week bijna afsluiten. Met het weekend in zicht betekent het natuurlijk ook dat het weer tijd is voor een nieuwe Reageer en Win. Hopelijk kunnen we jouw weekend nog beter maken met de Xbox Game Pass Ultimate!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op een PS4- en Xbox One-versie van Mortal Kombat 11 Ultimate Edition. Om de prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van Mortal Kombat 11 Ultimate Edition PS4 is geworden... BetonCE!

  De winnaar van Mortal Kombat 11 Ultimate Edition Xbox One is geworden... Crassuss!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Xbox Game Pass Ultimate

  Met de koude wintermaanden is aantocht wordt het voor veel mensen tijd om lekker warm achter hun console of PC te kruipen. Wil je dan ook genieten van een heel scala aan games, dan kunnen we jou vast en zeker blij maken met de prijs van deze week. In samenwerking met Buzzista geven we namelijk 5x één maand Xbox Game Pass Ultimate weg. Met de dienst krijg je toegang tot een enorme collectie aan games, inclusief een aantal gloednieuwe first party titels!

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.