Reageer en Win: 3x Tenet op Blu-ray!

  In de Reageer en Win van deze week blijven we filmliefhebbers blij maken. We geven namelijk drie exemplaren weg van één van de grootste films die vorig jaar zijn uitgekomen: Tenet!

  Warner Bros. Pictures International

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op een filmpakket met daarin The Secret Garden, Blood and Money en The Rental. Om de prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van het filmpakket is geworden... Spiral!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – 3x Tenet

  In de Reageer en Win blijven we filmliefhebbers blij maken. Deze week geven we namelijk in samenwerking met Day One Nederland drie exemplaren van de film Tenet (Blu-ray) weg! In de nieuwste film van Christopher Nolan volgen we de 'protagonist' (John David Washington), die onderzoek moet doen naar een wel heel opvallende zaak: een kogel die terug in de tijd reist. Al snel duikt de naam van een beruchte wapenhandelaar (Kenneth Branagh) op...

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.