Reageer en Win – 3x 2 vrijkaartjes voor bioscoopfilm Playing With Fire + hoodie

Article
vrijdag, 03 januari 2020 om 17:06
xgn google image
Hebben jullie een goede jaarwisseling gehad? Wij wel! Het nieuwe decennium is begonnen en we gaan gelijk uitpakken door jullie te bedanken door weer iets weg te gaan geven, because we love you! We maken ook de winnaar bekend van Jedi: Fallen Order.

Winnaar afgelopen week

Vorige week maakten jullie kans op Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition voor de Xbox One! Daarvoor moesten jullie reageren op minimaal 3 artikelen.
Helaas kan er maar één de winnaar zijn. Degene die er met de game vandoor gaat is JButter-!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan krijg je de game toegestuurd!

Reageer en Win – 3x 2 vrijkaartjes voor bioscoopfilm Playing With Fire + Hoodie

Deze week is het tijd voor een nieuwe prijs. In samenwerking met Triple P Entertainment geven we drie keer 2 vrijkaartjes en een hoodie weg voor de nieuwe bioscoopfilm Playing With Fire (draait vanaf 9 januari) waar John Cena de hoofdrol in speelt. Tevens doen we een nieuwe prijs in de doos voor de kwartaalprijs, namelijk de film Mile 22 waar Lauren Cohen en Mark Wahlberg de hoofdrollen in spelen.
Om kans te maken op de Playing With Fire vrijkaartjes en hoodie dien je komende week op minimaal 3 artikelen te reageren op de website. Doen dus! Om kans te maken op de kwartaalprijs dien je gewoon 3 maanden lang met regelmaat te reageren. We houden van reacties! Bedankt weer en tot volgende week!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).