Reageer en Win – 3x 2 vrijkaartjes voor bioscoopfilm Bad Boys For Life + hoodie en sporttas

  We zijn weer terug met een nieuwe Reageer en Win. Deze week geven we bioscoopkaartjes, 3 hoodies en 3 sporttassen weg van de nieuwe bioscoopfilm Bad Boys For Life waar Will Smith en Martin Lawrence de hoofdrollen in spelen. Lees gauw verder om te kijken hoe je dit kan winnen!

  Winnaar afgelopen week

  Vorige week maakten jullie kans op vrijkaartjes voor bioscoopfilm Playing With Fire met een hoodie! Daarvoor moesten jullie reageren op minimaal 3 artikelen.

  Deze week zijn er ook maar liefst 3 winnaars. Degene die er met de prijzenpakketten vandoor gaan zijn JohannesMulder, Reiverdemon en JustB.

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.v.d.helm@xgn.nl en dan krijg je je prijs toegestuurd!

  Reageer en Win – 3x 2 vrijkaartjes voor bioscoopfilm Bad Boys For Life + hoodie en sporttas

  Deze week is het tijd voor een nieuwe prijs. In samenwerking met Triple P Entertainment geven we drie keer 2 vrijkaartjes en een hoodie + sporttas weg voor de nieuwe bioscoopfilm Bad Boys For Life waar Will Smith en Martin Lawrence de hoofdrollen in spelen. Tevens doen we een nieuwe prijs in de doos voor de kwartaalprijs, namelijk Tom Clancy’s The Division in New York Collapse. Een interactief verhaal met verwijderbare artefacten.

  Om kans te maken op de Bad Boys For Life vrijkaartjes, hoodie en sporttas dien je komende week op minimaal 3 artikelen te reageren op de website. Doen dus! Om kans te maken op de kwartaalprijs dien je gewoon 3 maanden lang met regelmaat te reageren. We houden van reacties! Bedankt weer en tot volgende week!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.