Reageer en Win - Black Ops 4 Battle Edition & MSI Competitie!

  In onze Reageer en Win maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Activision drie digitale codes van de Black Ops 4 Battle Edition weg voor de PC. Daarnaast krijgen jullie één week langer de tijd om je MSI creatie aan ons te laten zien. Bekijk de video voor meer informatie!

  Vorige week konden jullie kans maken op vrijkaartjes voor de film Bumblebee. De winnaars zijn nu bekend. Kijk dus de video of jij ertussen zit en binnenkort naar de bioscoop kunt.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar prijsvraag@xgn.nl

  Reageer en Win - Black Ops 4 Battle Editie (& MSI Competitie!)

  Deze week geven wij in samenwerking met Activision drie digitale codes voor Black Ops 4 Battle Edition weg. Dit is de nieuwe uitgave van de game waarin je de multiplayer en Blackout modus krijgt. Daarnaast krijgen jullie één week langer de tijd om je MSI creatie aan ons te laten zien.

  Bekijk de video hierboven waarin Luuc uitlegt wat je moet doen om kans te maken!

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week!

  MSI MAG271CR Giveaway

  Maak kans op een MSI MAG271CR monitor door iets leuks te doen met de MSI draak! Het mag in-game zijn of in real life. Deel jouw kunstwerk op Instagram, Facebook of Twitter en tag MSI en XGN.nl in je bericht! Je mag ook de link van jouw creatie hieronder in de comments zetten of in de vorige Reageer en Win. Wie weet win jij de MSI MAG271CR monitor!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.