Reageer en Win - John Wick 3 & Brightburn vrijkaarten

  In de Reageer & Win van deze week maken jullie kans op drie keer twee vrijkaarten voor John Wick chapter 3 en drie keer twee vrijkaarten voor Brightburn . Bekijk de video hieronder, waarin Rox uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen!

  In de Reageer en Win van vorige week gaven wij vrijkaarten voor de Hustle en drie blue ray dvd's van The girl in the spiders web weg. Rox maakt de winnaars bekend zodat zij binnenkort kunnen genieten van hun shirtjes.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer & Win - John Wick 3 & Brightburn vrijkaarten

  Deze week geven wij in samenwerking met Summit Entertainment drie keer twee vrijkaarten weg voor John Wick: Chapter 3 - Parabellum. De film is een Amerikaanse neo-noir actiethriller met Keanu Reeves in de hoofdrol. De film gaat verder op de gebeurtenissen van het vorige deel (John Wick: Chapter 2) waarin hij een lid van de internationale moordenaarsgilde “The High Table” op de neutrale grond van het Continental Hotel vermoord. Hierdoor wordt John excommunicado verklaard en krijgt hij een bedrag van 14 miljoen op zijn hoofd. Met slechts een uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan vecht John zich door New York in een poging te overleven. De film kwam uit op 16 mei 2019.

  Ook geven wij deze week in samenwerking met Sony Pictures drie keer twee vrijkaarten weg voor de film Brightburn. De film is een superhelden-horrorfilm. De film gaat over Tori en Kyle die op een boerderij wonen en een kind proberen te krijgen. Dit lukt alleen niet en ze geven op. Later valt een meteoor bij hun boerderij neer met een baby erin. Ze besluiten hem te adopteren en Brandon te noemen. Brandon zelf komt er jaren later achter dat hij superkrachten heeft.
  In de film spelen Elizabeth Banks en David Denman de hoofdrol en het is geproduceerd door James Gunn en Kenneth Huang. De film kwam uit op 9 mei 2019

  Wil jij nou kans maken op deze toffe prijzen? Bekijk dan de video hier boven, waarin Rox uitlegt wat je moet doen.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.