Reageer en Win - Remake Resident Evil 2 PS4

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op 2 exemplaren van de remake van Resident Evil 2 voor de Playstation 4. Bekijk de video hieronder, waarin Sonja uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen!

  In de Reageer en Win van vorige week gaven we 3 maal 2 vrijkaartjes weg voor Happy Death Day 2U. Hierbij gaven we ook nog een hoodie en handschoenen van de film erbij weg. Sonja laat weten wie er gewonnen heeft.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Remake Resident Evil 2 PS4

  Deze week geven wij in samenwerking met Capcom 2 exemplaren weg voor de remake van Resident Evil 2 voor de PlayStation 4. De game kwam voor het eerst uit in 1998 voor de PlayStation 1 en daar werd de game binnen no-time als regelrechte klassieker beschouwd en zelfs vandaag de dag wordt het gezien als een game die de PlayStation 1 definieerde.

  De game speelt zich af in Raccoon City in 1998. Umbrella, dat zich voordoet als farmaceutisch bedrijf, laat per ongeluk het T-Virus los op de bewoners van de stad. Binnen no-time is de stad verzonken in chaos; de straten zijn niet meer veilig en de overlevenden vluchten naar het politiebureau. Ook daar blijkt het niet veilig en al snel is Raccoon City veranderd in een spookstad.

  Bekijk de video hierboven waarin Sonja uitlegt wat je moet doen om kans te maken!

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Resident Evil 2 Remake

  Verkijgbaar vanaf 25 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.