Reageer en Win - Speedlink pakketten: voor PC- en Switch

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Speedlink twee accessoire-pakketten weg; een voor de PC gamer, en een voor de Nintendo Switch Gamer! Ook voegen wij Activision's Skylanders Supercharges Dark Edition voor de Xbox 360 toe aan onze kwartaalprijs!

  Vorige week konden jullie 2 keer kans maken op Yakuza 6: The Song of Life PlayStation 4 Steelbook editie, plus het artbook en 2 bijpassende whiskey glazen. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - Speedlink pakketten: voor PC- en Switch

  Deze week maken jullie kans op één van twee Speedlink pakketten; één voor de PC gamer en één Nintendo Switch gamer. Het eerste pakket voor de PC gamer bevat zowel een Speedlink polssteun als een toffe Speedlink Pac-man muismat en het tweede pakket is een Speedlink V-Grip Joycon die je op maar liefst 2 manieren kunt gebruiken.

  Ook deze week wordt er een nieuwe toevoeging gedaan aan onze kwartaalprijs, je kan vanaf nu kans maken op Activision's Skylanders Superchargers Dark Edition voor de Xbox 360! Deze prijs kun je winnen door een kwartaal flink reacties achter te laten op de website en uiteraard op een beetje een leuke manier.

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over de Speedlink pakketten: voor PC- en Switch

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.