Reageer en Win - Batman Arkham Collection en 3x Batman Mirror Coin

  Het is weer vrijdag en dat betekent dat het tijd is voor een gloednieuwe Reageer en Win! Deze week maken jullie kans op verschillende prijzen. Eén van jullie zal er met de Batman Arkham Collection op de Xbox One vandoor gaan en drie van jullie kunnen een hele speciale Batman Mirror Coin winnen.

  Winnaars afgelopen week

  Afgelopen week maakten jullie kans op de filmtickets voor de nieuwe actiefilm van Luc Besson, genaamd Anna. We gaven drie keer twee tickets voor de film weg. Natuurlijk betekent dat we dus ook weer een aantal winnaars hebben uitgekozen.

  De eerste winnaar is…. Micboom!

  De tweede winnaar is... JohannesMulder!

  De derde winnaar is... JustB!

  Van harte gefeliciteerd met de prijs! Stuur een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en win – Batman Arkham Collection en 3 x Batman Mirror Coin

  Prijs: Batman Arkham Collection (Xbox One)

  Deze week maken jullie kans op de Batman Arkham Collection en geven we drie keer de Batman Mirror Coin weg. Dit doen we in samenwerking met Media Tornado om te vieren dat Batman 80 jaar bestaat. Zaterdag 21 september wordt Batman Day gevierd namelijk en dus is het tijd om de bekende superheld extra in het zonnetje te zetten door de Batman Arkham Collection, met de drie ijzersterke Rocksteady-games in de bundel, weg te geven op de Xbox One.

  Prijs: 3x Batman Mirror Coin

  Deze speciale munt is ontstaan door een samenwerking tussen de Koninklijke Nederlandse Munt en Warner Bros. Consumer Products speciaal om het 80-jarige bestaan van Batman te vieren. In totaal zijn er slechts 8.000 munten gedrukt en drie van jullie maken kans op zo'n gelimiteerd exemplaar.

  Hoe gaan wij de prijzen weggeven?

  De opdracht is simpel:

  1. Laat onder de Reageer en Win weten welke prijs je wil winnen.
  2. Reageer nog op minstens drie andere artikelen op XGN.nl de komende week.
  3. Laat minstens één iemand het Instagram-account van XGN volgen door ze te taggen in een post die we komende week delen op Instagram. Vergeet niet om je XGN-accountnaam duidelijk te maken in je reactie onder de Instagram-post, anders weten we niet wie je bent.

  Hoe meer mensen je ons laat volgen op Instagram, hoe groter de kans dat je wint.

  Natuurlijk wordt zoals gewoonlijk de winnaar volgende week bekendgemaakt op de website.

  Vraag van de Week

  De Vraag van de Week komt deze week van darroox. Hij vroeg:

  Als we ziek zijn en ons aan de beterende hand voelen proberen we nog steeds zoveel mogelijk niet te gamen. Zo snel mogelijk beter worden is de prioriteit, maar als het weer wat gaat is een rustgevende game als Florence zeker een optie.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij in de volgende Reageer en Win de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Batman: Arkham Collection

  Verkijgbaar vanaf 22 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.