Reageer en Win - UNIQLO Street Fighter Shirts

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op een shirt uit de nieuwe UT x Street Fighter kleding collectie van UNIQLO! Bekijk de video hieronder, waarin Rox uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijs!

  In de Reageer en Win van vorige week gaven we drie exemplaren van het boek Nerds! weg. Ook gaven we drie exemplaren van Leave No Trace op DVD weg. Rox laat weten wie er gewonnen heeft.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - UNIQLO Street Fighter Shirts

  Deze week geven wij in samenwerking met UNIQLO shirts weg uit de nieuwe street fighter collectie van de japanse retailer. De nieuwe UT x Street Fighter collectie wordt op zaterdag 11 mei gelanceerd in de UNIQLO store in Amsterdam in de Kalverstraat. Bij dit launch event zullen influencers aanwezig zijn en kun je zelf ook nog tegen andere een potje street fighter spelen! De nieuwe collectie is al op de website van UNIQLO te koop. De shirts kun je kopen vanaf 15 euro.

  Wil jij nou kans maken op deze toffe prijs? Bekijk dan de video hier boven, waarin Rox uitlegt wat je moet doen.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.