Reageer en Win - We geven 2x de Bumblee Blu-ray weg!

  In de Reageer & Win van deze week maken jullie kans op twee te gekke Bumblebee Blu-rays. Bekijk de video hieronder, waarin Rob uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijs en waarin hij bekend maakt wie de vorige keer heeft gewonnen.

  In de Reageer en Win van vorige week gaven wij Metro Exodus (Limited Aurora Edition) voor op de PlayStation 4 weg. Rob maakt de winnaar bekend zodat hij of zij binnenkort kan genieten van een geweldig spel.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - 2x Bumblebee Blu-ray

  Deze week geven wij in samenwerking met Paramount Pictures, twee keer de Blu-ray van Bumblebee weg. De film is op 3 december 2018 uitgekomen. Bumblebee is een actie-sciencefiction film, geregisseerd door Travis Knight. De film gaat over Charlie een 18 jarige tiener, die ergens verscholen op een autokerkhof in Californië in 1987, een zwaar beschadigde Bumblebee vind als een volkswagen kever.

  Ze neemt hem mee en ze begint hem te herstellen. Charlie komt tot de ontdekking dat Bumblebee geen gewone auto is maar een transformer. Wanneer Bumblebees toekomst bedreigd wordt, doet ze er alles aan om haar nieuwe vriend te beschermen.

  Wil jij kans maken op deze toffe prijs? Bekijk dan de video hier boven, waarin Rob uitlegt wat je moet doen.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.