Wat is volgens jou het raarste gameverhaal van 2015? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 02 januari 2016 om 15:00
xgn google image
Een gelukkig nieuwjaar gewenst van de XGN Doe Mee! 2015 ligt achter ons, met veel mooie titels, maar laten we hopen dat 2016 ons ook veel moois gaat bieden. Welkom bij de eerste Doe Mee van het nieuwe kalenderjaar!
Vanwege Kerstmis heeft de XGN Doe Mee éen weekje overgeslagen - al die verplichtingen enzo. Mede daardoor blikken we even terug naar twee weken geleden toen wij vroegen wat nou de beste Star Wars game was. En volgens ons heeft Darth_Dion één van de betere reacties:
Erg duidelijk Darth_Dion en ook erg mooi van Star Wars Galaxies; dat een game nog steeds zo'n impact op je kan hebben, al is het al vijf jaar geleden dat de servers van Galaxies werden gesloten. De Doe Mee heeft zo'n gevoel bij Battlefield 2, al heeft hij nog het geluk dat die servers nog wel lopen.
Hoe dan ook, genoeg over Star Wars. Tijd voor de nieuwste stelling! We gaan nog één keer terug naar vorig jaar en wel om deze reden: er zijn genoeg interessante gebeurtenissen voorbijgekomen, en ook vele rare. En over die laatste doen wij het. Polygon zette al 21 bijzondere gamegebeurtenissen van vorig jaar in een lijstje, maar de XGN Doe Mee vraagt aan jou:

Wat is volgens jou het raarste gameverhaal uit 2015?

En dat kan dus van alles zijn: Twitch die Dark Souls uitspeelt, of misschien wel het feit dat Pornhub meldde dat door de komst van Fallout 4 er ineens een stuk minder mensen op de site waren. Het kan ons niet raar genoeg zijn! Wij vragen alleen aan jullie welk verhaal het raarste is, WAAROM dat zo is en of jullie er een bron bij kunnen zetten. Zijn wij extra blij. Geniet nog van de oliebollen en tot volgende week!

Populair Nieuws