Stel hier je vragen voor de Q&A Tuesday!

  Het is alweer bijna dinsdag en dat betekent dat er weer een nieuwe Q&A Tuesday aankomt. Als jij met een prangende vraag zit die waar je een antwoord op wilt, dan is nu weer je kans! Stel je vragen via een reactie onder dit artikel. Wie weet komt je vraag dan wel in de uitzending!

  Tijdens de wekelijkse Q&A Tuesday beantwoordt de XGN redactie alle vragen op het gebied van games, films en tech. Als je dus een vraag hebt waarvan je vindt dat wij deze moeten beantwoorden, kun je deze nu stellen. Stel nu je vraag en wie weet krijg je morgen in de uitzending antwoord!

  Q&A Tuesday!

  Afgelopen tijd is er weer genoeg gebeurd om vragen over te stellen. De nieuwe DOOM is uitgekomen, Pokémon Sun and Moon zijn aangekondigd en daarnaast is er ook genoeg op het gebied van Battleborn uitgebracht.

  Maar ook staat er weer een hoop moois in het verschiet! Zoals de release van Total War Warhammer, de naderende datum van Overwatch en natuurlijk de Blood and Wine DLC, die Geralt tussen de wijngaarden laat struinen.

  Stel al jouw vragen en wij zullen onze kennis en meningen los laten over de betreffende onderwerpen! Kijk dinsdag in ieder geval naar de nieuwe Q&A of kijk die van vorige week terug!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.