Profiteer nu van veel korting op deze Switch, PS5, PS4 en Xbox games!

Article
zaterdag, 09 april 2022 om 12:00
final fantasy vii remake intergradef1649341882
Heb je een beperkt budget, maar wil je wel je collectie aan topgames uitbreiden? Dan kan je deze games voor de Nintendo Switch, PS5, PS4 en Xbox nu met veel korting scoren!

Final Fantasy VII Remake Intergrade

Velen zien Final Fantasy VII als de allerbeste game ooit gemaakt, of anders wel de beste JRPG ooit. In 2020 kwam Square Enix eindelijk met een remake van de game, die compleet vanaf de grond is opgebouwd. De remake is dan ook zoveel meer dan een simpele grafische upgrade. En daar is in 2021 een upgrade voor de PS5 bijgekomen in de vorm van Final Fantasy VII Remake Intergrade.
Net zoals in het origineel zal je in de schoenen stappen van Cloud, een huurling die zich aansluit bij de eco-terroristengroep AVALANCHE. Zij strijdt tegen de enorm machtige megacorporatie Shinra, dat de levensenergie van de planeet gebruikt als energiebron. Met zo’n machtig bedrijf tegenover zich, inclusief de mysterieuze Sephiroth, heeft Cloud natuurlijk wel hulp van zijn vrienden nodig. Dat krijgt hij dan ook van onder andere Tifa Lockhart, Barret Wallace en Aerith Gainsborough.
Final Fantasy VII Remake Intergrade zorgt niet alleen voor een nóg mooiere versie van Final Fantasy VII Remake, maar ook voor nog meer content. Zo kun je namelijk ook met de Yuffie DLC aan de slag. Let er trouwens wel op dat met Final Fantasy VII Remake Intergrade niet het hele verhaal van Final Fantasy VII wordt verteld. Voor het vervolg moeten we wachten op Final Fantasy VII Remake Part 2…
tony hawks pro skater 1 2 1941273f1599125643

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2

Gamers die zijn opgegroeid in de jaren 90 en begin 2000, zullen ongetwijfeld de naam Tony Hawk’s Pro Skater kennen. Sterker nog, ze zullen bij het horen van die naam waarschijnlijk meteen een ollie uitvoeren op een denkbeeldig skateboard. De reeks is namelijk jarenlang dé skateboard game-reeks geweest en kent veel fans.
Om de gloriejaren terug te brengen zijn Activision Blizzard en ontwikkelaar Vicarious Visions gekomen met Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, een remake van de eerste twee geliefde Pro Skater games. Spelers kunnen aan de slag met alle bekende banen, skateboarders en trucs die in de originele game zaten. En natuurlijk kan je ook luisteren naar de iconische soundtracks, vol met rock, punk en hip-hop hits van die tijd. Als je dus wil onderdompelen in een berg nostalgie, dan mag je deze deal niet aan je voorbij laten gaan.
como conseguir humanidad en dark souls remastered 147838f1649342313

Dark Souls Remastered

Zo’n beetje de hele wereld is momenteel Elden Ring aan het spelen. De game is zelfs zo populair, dat Elden Ring vaker is verkocht dan de hele Dark Souls-trilogie bij elkaar. Dat betekent ook dat het voor spelers hun eerste FromSoftware game ooit is. Als je ook wil beginnen aan de Dark Souls-trilogie, dan is nu het moment om daar mee te beginnen.
Bij Nedgame kan je nu namelijk met veel korting Dark Souls Remastered halen. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hierbij om een remaster van de eerste Dark Souls game, waarbij spelers terechtkomen in Lordran. Veel wordt er niet bekendgemaakt over het verhaal, behalve dat het lot van de wereld in jouw handen ligt. Naarmate je verder komt in het verhaal, zal er steeds meer duidelijk worden.
Natuurlijk moet je voor Dark Souls wel stevig in je schoenen staan, want de reeks heeft met recht een reputatie gekregen door de hoge moeilijkheidsgraad. Door het verslaan van vijanden - door middel van een geweldig gevechtssysteem - zal je zielen verzamelen, die je kan gebruiken om te levelen of spullen te kopen. Maar als je sterft, dan zal je je zielen verliezen en moet je heelhuids terugkeren naar diezelfde plek om ze terug te krijgen. Een ingenieus systeem waardoor een compleet nieuwe genre is ontstaan. Alleen daarom al moet je Dark Souls ooit gespeeld hebben.
farming simulator 22f1641566085

Farming Simulator 22

Ben je na alle uitdagende gevechten in Dark Souls toe aan even iets rustigs, dan is Farming Simulator 22 de perfecte afwisseling. In de simulatiegame krijg je namelijk de controle over je eigen boerderij en is het aan jou om alle taken van een boer uit te voeren - van het zaaien en oogsten van gewassen tot aan het kopen van nieuwe machines en materialen om jouw bedrijf verder uit te breiden.
In Farming Simulator 22 krijgen spelers een aantal nieuwe features tot hun beschikking. Zo is het de eerste game in de langlopende reeks met een seizoenscyclus, waardoor je je moet aanpassen aan de veranderingen van de lente tot aan de winter. Ook kan je gebruikmaken van een production chain, zijn er nieuwe gewassen om te verbouwen en ontwikkelaar GIANTS Software heeft maar liefst 400 nieuwe voertuigen en materialen toegevoegd. Heb je dus altijd al een boer willen zijn zonder alle bijkomende stress, dan kan je nu profiteren van deze mooie aanbieding.

Populair Nieuws