Prijsvraag - Win tickets voor Annie en meer

  Heb jij zin om met kerst naar de gezellige familiefilm Annie te gaan? Lees dan verder, want met deze prijsvraag maak je kans op tickets voor de film! En we geven er nog iets extra's bij ook!

  In samenwerking met Universal Nederland geven wij tickets voor de film weg, samen met de soundtrack en een lekker warm fleecedekentje om de koude wintermaanden door te komen.

  Je maakt kans op het volgende pakketje:

  • 2 tickets voor Annie
  • Een fleecedekentje
  • De soundtrack van de film

  In totaal geven we deze prijs vier keer weg!

  Doe mee aan deze Annie prijsvraag en win tickets, de soundtrack en een fleecedekentje!

  Annie

  In deze moderne versie van de geliefde musical klassieker Annie speelt Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) het vrolijke en stoere meisje Annie. Haar ouders lieten haar achter toen ze een baby was met de belofte haar ooit weer op te halen. In de tussentijd heeft ze een zwaar bestaan bij haar gemene pleegmoeder Miss Hannigan (Cameron Diaz).

  Alles verandert wanneer de rijke politicus Will Stacks (Jamie Foxx) – op aanraden van zijn briljante assistente Grace (Rose Byrne) en zijn campagne-adviseur Guy (Bobby Cannavale) – Annie onder zijn hoede neemt. Stacks hoopt hierdoor stemmen te winnen en verkozen te worden tot burgemeester van New York.

  Annie draait vanaf 17 december in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie. Voor meer informatie kun je terecht op de website of Facebook-pagina van Annie.

  In deze Annie prijsvraag maak jij kans op tickets voor de film!

  Hoe win in?

  Wil jij kans maken op een van de prijzenpakketten? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

  'Stel jij bent een weesmeisje/-jongetje en je mag kiezen bij wie je in huis geplaatst wordt. Wie zou dit zijn en waarom?'

  Stuur jouw antwoord naar prijsvraag@xgn.nl, samen met je gebruikersnaam én huisadres, en wie weet maak jij kans!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.