Prijsvraag - WIN de komedie Bad Neighbours op Blu-ray of DVD

Article
woensdag, 19 november 2014 om 11:50
xgn google image
Bad Neighbours is dé komedie met Zac Efron en Seth Rogan. Zo eentje van: fout, maar wel lekker. Vandaag is de officiële release van de DVD en Blu-ray, en jij maakt kans op een van die exemplaren!
Wil je buikpijn krijgen van het lachen? Vind je Zac Efron en Seth Rogan hilarisch? Doen dan gauw mee met deze prijsvraag, want in samenwerking met Universal Pictures Benelux en Paramount Pictures Benelux geven wij één DVD- en één Blu-ray-exemplaar weg.
Bad Neighbours

Bad Neighbours: lachen!

In Bad Neighbours komt er naast een jong stel met baby (gespeeld door Rose Byrne en Seth Rogan) studenten te wonen (Zac Efron en Dave Franco) en dat zorgt voor een botsing. Het stel zoekt rust en bij de studenten is het lang leve de lol! In onze Bad Neighbours-recensie noemde Lars de film 'de beste komedie sinds jaren'. Dat wil je dus niet missen.

Hoe win ik?

Om kans te maken op de DVD of Blu-ray dien je antwoord te geven op de volgende vraag: Wat doe jij als je net een baby hebt en je buren maken asociaal veel lawaai? Denk creatief! Antwoorden kan hieronder op de site of via [email protected]. Vergeet vooral niet je gebruikersnaam door te mailen.