Prijsvraag - Win Adidas hoesje voor iPhone of andere smartphone

  Laat jij je telefoon ook weleens op de grond donderen, maar heb je geen zin dat-ie dan stuk gaat? En houd jij wel van de stijl van Adidas? Dan hebben we goed nieuws, want we geven smartphone hoesjes van Adidas weg!

  Samen met Adidas mogen wij namelijk 2x een uniek hoesje weggeven. Adidas heeft naast een grote sportcollectie namelijk ook een groot aanbod smartphonehoesjes. Deze variëren van booklet, hardcase of sleves, allemaal in verschillende maten zodat jij straks het juiste hoesje bij de juiste telefoon hebt.

  Prijsvraag Adidas smartphones cases

  Heb jij dus een iPhone 5/5C/5s/6/6+, een Samsung Galaxy S5 of een ander model, en kan die wel wat extra bescherming gebruiken? Lees dan verder, want je maakt kans op een uniek Adidas hoesje.

  Je hebt hierbij keuze uit de volgende verschillende varianten:

  • Zwart met witte strepen;
  • Donkerblauw met witte strepen;
  • Wit met gouden strepen;
  • Wit met zilveren strepen.

  Aangezien er duizend-en-een modellen smartphones bestaan en Adidas niet voor alles een hoesje heeft, worden er ook sleves weggegeven in verschillende maten, waar je telefoon zeker in gaat passen. Laat dus in ieder geval weten welke telefoon jij hebt en welke kleur je zou willen ontvangen, dan zorgt Adidas ervoor dat jij de juiste krijgt!

  Hoe win ik?

  Zoals het met elke prijsvraag gaat, krijg je deze prijs niet zomaar. Om kans te maken op een van de hoesjes moet je antwoord geven op de volgende vraag:

  'Wat is de gekste situatie waarbij je schade aan je smartphone hebt gehad?'

  Stuur je antwoord, het type telefoon waarvoor jij het hoesje wilt hebben én je gebruikersnaam + adres naar prijsvraag@xgn.nl en wie weet stuurt Adidas jou straks wel zo'n mooi hoesje. Veel succes! Over een week maken we de winnaars bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.