Prijsvraag: Middle-earth: Shadow of Mordor

  Tolkien fans opgelet! Heb jij een PS4 of heb jij een Xbox One? En wil jij dolgraag Middle-earth: Shadow of Mordor in jouw bezit krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres want vandaag geven wij twee exemplaren weg van Middle-earth: Shadow of Mordor!

  XGN geeft in samenwerking met Warner Bros. Interactive Entertainment twee exemplaren weg van Middle-earth: Shadow of Mordor, één voor PS4 en één voor Xbox One.

  Middle-earth: Shadow of Mordor

  Middle-earth: Shadow of Mordor

  Middle-earth: Shadow of Mordor speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Lord of the Rings en The Hobbit in, een interquel. Gamers nemen de rol van Talion op zich, een Ranger van Gondor die verantwoordelijk is voor het bewaken van de Zwarte Poort van Mordor. Als de legers van van Sauron Talion en Talions famillie uitmoorden wordt Talion weer tot leven gewekt door een Wraith.

  Hij keer terug met maar één doel: Mordor intrekken op zoek naar wraak. Mordor is in deze game nog geen woestenij zoals in de tijd waarin The Lord of The Rings zich afspeelt. Personages uit The Lord of The Rings zelf komen ook voor in de game, zo zullen spelers onder andere Gollum ontmoeten.

  De game is inmiddels al uit, en onze eigen Mike heeft de game voor ons gerecenseerd. Benieuwd naar zijn ervaring? Je leest het in zijn Middle-earth: Shadow of Mordor review.

  Hoe win je Middle-earth: Shadow of Mordor?

  Om kans te maken op een exemplaar van Middle-earth: Shadow of Mordor hoef je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: "Wat is je favoriete Tolkien verhaal en waarom?". Geef ook aan of je de PS4-versie of Xbox One-versie wilt winnen.

  De prijsvraag sluit 13 oktober om 12:00.

  Middle-earth: Shadow of Mordor

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.