Prijsvraag: Lords of the Fallen

Article
woensdag, 29 oktober 2014 om 19:50
xgn google image
RPG-fans opgelet! Ben jij toe aan een nieuwe game? En heb jij een PS4 of Xbox One? Lees dan gauw verder, want vandaag geven wij twee exemplaren van Lords of the Fallen weg!
XGN geeft in samenwerking met City Interactive twee exemplaren van Lords of the Fallen weg, één voor PS4 en één voor Xbox One.
Lords of the Fallen

Lords of the Fallen is een actie-RPG ten top

Lords of the Fallen is een actie-RPG die zich afspeelt in een middeleeuwse fantasiewereld, waar een gevallen God regeert. Het is aan jou de taak om het wapen op te nemen tegen de manschappen van de gok. Hierbij ontbreken keimoeilijke boss fights uiteraard niet, waardoor de game een heuse uitdaging wordt. Daarbij valt je personage ook nog eens te personaliseren, je hebt de keuze uit verschillende magie-opties en klasses.
Benieuwd naar meer? Lees dan onze Lords of the Fallen review. De game kreeg een dikke 8,5!
Lords of the Fallen

Hoe win je de game?

Om kans te maken op een exemplaar hoef je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: "Wat verwacht je van Lords of the Fallen?". Inzendingen kunnen hieronder in de reacties achter gelaten worden, ook kun je je inzending sturen naar prijsvraag@xgn.nl. Vermeld duidelijk welke versie je wilt winnen, PS4 of Xbox One.
De prijsvraag sluit 4 november om 12:00 uur. Winnaars worden diezelfde dag nog bekendgemaakt.