Prijsvraag: Hyrule Warriors Limited Edition

Article
donderdag, 18 september 2014 om 17:04
xgn google image
Gaat jouw hart sneller kloppen van The Legend of Zelda? Snak jij naar een nieuwe game voor je Wii U? En ben je toevallig ook fan van Dynasty Warriors? Lees dan gauw verder, want XGN geeft een exemplaar van de Limited Edition van Hyrule Warriors weg! Die toffe game ligt vanaf morgen in de winkels!
XGN geeft in samenwerking met Nintendo één exemplaar weg van de Hyrule Warriors Limited Edition. Juist ja, niet alleen de game, maar ook een zeer fabuleuze sjaal geheel in de stijl van The Legend of Zelda.

Zelda versus Warriors

Hyrule Warriors combineert de setting en personages van The Legend of Zelda met de gameplay van Dynasty Warriors. Zoals vanouds is het weer de taak van Link om prinses Zelda te redden van een slechterik. In Hyrule Warriors zijn er meerdere personages speelbaar naast Link, waaronder Zelda, Sheik, Ganondorf en Impa. De game heeft daarnaast ook nog een lokale co-op modus.

Hoe win je Hyrule Warriors?

Het enige wat je hoeft te doen om de Hyrule Warriors Limited Edition te winnen is de volgende zin af te maken: "Ik wil Hyrule Warriors Limited Edition winnen, omdat...".
Wil je extra kans maken, wees dan vooral erg creatief: Schrijf een ode aan Zelda, neem foto's van jouw collectie, stuur cosplay foto's van jezelf op als je favoriete personage enzovoorts. De mogelijkheden zijn eindeloos! Je extra creatieve inzending kun je opsturen naar prijsvraag@xgn.nl met als onderwerp "Hyrule Warriors". Vergeet niet je XGN gebruikersnaam in je e-mail te vermelden.
De prijsvraag sluit 25 september om 12:00. Prijswinnaars worden diezelfde dag nog bekendgemaakt.