WIN - Blackhat kaarten en Public Enemies DVD prijsvraag

Article
maandag, 19 januari 2015 om 16:29
xgn google image
Wil jij graag de superspannende thriller Blackhat zien, maar zit je een beetje krap bij kas? Of wil je graag Public Enemies op DVD hebben? Dan zit je hier bij XGN goed, want wij geven kaarten voor Blackhat en een aantal Public Enemies DVD's weg!
In samenwerking met Universal Pictures hebben wij voor jullie weer een supergave prijs: drie keer twee kaarten voor de film Blackhat in Amsterdam, die vanaf 22 januari in de bioscoop draait. Als bonus verloten we ook nog eens drie keer de DVD van Public Enemies! We geven deze goodies natuurlijk niet zomaar weg, je moet er wel iets voor doen.
Blackhat kaarten

Blackhat en Public Enemies

Blackhat is de nieuwste thriller van regisseur Michael Mann met Chris Hemsworth en Yorick van Wageningen in de hoofdrol. De film speelt zich af in de wereld van de internetcriminaliteit, waar een veroordeelde hacker (gespeeld door Hemsworth) voorwaardelijk vrijgelaten wordt. Hij krijgt zijn vrijheid terug als hij samen met zijn compagnons een geavanceerd cybercrime-netwerk ontmantelt. Dit kan maar één ding betekenen: spanning en sensatie!
Public Enemies, ook geregisseerd door Michael Mann, is een misdaadfilm over de bekende bankrover John Dillinger, gespeeld door Johnny Depp. De politie krijgt de hulp van een aantal gevaarlijke federale aganten om Dillinger en zijn kornuiten te pakken.

Hoe win ik?

Om kans te maken op deze vet prijs moet je de volgende vraag beantwoorden:

Wat is een gepaste straf voor hackers?

Stuur jouw creatieve antwoord en je gebruikersnaam, je echte naam én je adresgegevens naar prijsvraag@xgn.nl en wie weet ga jij binnenkort naar Blackhat in de bioscoop en krijg jij één van de Public Enemies DVD's opgestuurd. Je hebt een week de tijd, daarna maken we de winnaars bekend.

Populair Nieuws