Prijsvraag: 20x2 exclusieve Firstlook 2014 Evolve VIP kaarten

Article
vrijdag, 26 september 2014 om 16:00
xgn google image
Sta jij te popelen om de zalen van Firstlook te betreden? Wil jij gratis naar het evenement? En MOET jij Evolve gezien hebben? Dan heb jij geluk, want XGN geeft maar liefst 20 paar Firstlook 2014 Evolve VIP kaarten weg!
Wij hebben bij XGN wel een hele speciale en unieke Firstlook actie voor je in samenwerking met 2K Games. We geven namelijk 20x2 toegangskaarten voor Firstlook 2014 weg, met daarbij exclusieve Evolve VIP status. 10x2 kaartjes geven toegang vanaf 12:00 uur tot de beurs op zaterdag 11 oktober en de overige 10x2 kaartjes zijn voor zondag 12 oktober.
Nu denk je misschien, wat is er zo Evolve VIP aan deze kaartjes dan? Nou jij mag met je unieke ticket (want uniek zijn ze), de rij skippen voor de Evolve stand en gelijk met je vriend of vriendin meedoen in de speelsessie. En als klap op de vuurpijl krijg jij ook achteraf nog eens een heel cool Evolve aandenken mee van 2K Games.
Mocht je eerder naar binnen willen dan ben je bij ons overigens ook aan het goede adres: wij hebben namelijk ook een prijsvraag lopen waarbij je reeds uitverkochte Early Access kaarten kunt winnen!

Firstlook 2014

Firstlook 2014 is hét digital-lifestyle evenement van de Benelux. Al jaren is het de grootste gamebeurs, en op de beursvloer krijgen bezoekers dan ook de mogelijkheid om games te spelen die later in het jaar uitkomen. Uitgevers als Ubisoft en Take-Two Interactive zijn van de partij met hun games, zoals dus Evolve.
Dit jaar is XGN voor het eerst van de partij als mediapartner, en wij zullen je dan ook van minuut tot minuut op de hoogte houden van wat er wel niet voor moois te beleven is op het evenement. Firstlook wordt dit jaar gehouden op zaterdag 11 en zondag 12 oktober, in de Jaarbeurs te Utrecht.

Hoe win je deze Firstlook Evolve VIP kaarten?

Om kans te maken op de kaarten hoef je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden en aan te geven of jij kaarten wilt winnen voor zaterdag 11 of zondag 12 oktober! Laat je antwoord in de reacties achter of stuur deze naar [email protected].
Deelnemers vanaf 14 jaar meedoen aan de prijsvraag. De prijsvraag sluit zondag 5 oktober om 12:00. Prijswinnaars worden de dag erna bekendgemaakt.