Wat vind jij van de prijs van Oculus Rift - XGN Doe Mee

  In de opinie van de XGN Doe Mee is januari meestal een komkommermaandje: niet zo bijster veel nieuws. Maar met het nieuws dat Japan redelijk klaar is met fysieke titels, focussen wij ons op de prijs van Oculus Rift. Want die liet de monden wel even openvallen. Welkom, bij een XGN Doe Mee!

  Vorige week vroegen wij aan jullie wat nou eigenlijk het raarste gameverhaal van 2015 is. Een lastige, vooral zo kort na oudejaarsdag. En dat heeft de XGN Doe Mee gemerkt: geen reacties! Helaas, maar daar heeft de Doe Mee begrip voor. Drukke dagen achter de rug en dan ook nog een lastige vraag beantwoorden. Daarom doet de Doe Mee het zelf:

  King Daijs – Level 2

  Voor mij is het raarste gameverhaal wel alles rondom ‘swatting’ – het bellen van een SWAT team om zo een streamer even flink te verrassen tijdens een livestream. De meest bizarre van deze swatting’s was in november, toen bleek dat een ‘serial swatter’ genaamd Obnoxious zich volledig had gericht op het laten swatten van vrouwelijke streamers. Resultaat: de beste man zit nu 16 maanden in een jeugdgevangenis?! Bizar.

  En zo waren er nog wel meer van die bijzondere gebeurtenissen in 2015: Pornhub die meldt dat het bezoekersaantal ineens wel erg daalde na de release van Fallout 4, of het feit dat Twitch gewoon één van de moeilijkste games van de afgelopen jaren, Dark Souls, heeft uitgespeeld.

  Maar de Doe Mee wordt moe van de terugblikken naar het laatste kalenderjaar en richt zich nu volledig op 2016 en het grootste gamenieuws. En deze week was er wel één groot nieuwsbericht, al had het wel een andere bericht dan de meesten hoopten. De prijs van de Oculus Rift was bekendgemaakt en voor ‘slechts’ 699 euro is-ie van jou. Wij willen graag weten:

  Wat vind jij van de prijs van Oculus Rift?

  Het is natuurlijk een fikse verandering. Oculus laat eerst weten dat de VR-bril waarschijnlijk rond de 350 dollar zou gaan liggen, maar stapt daar dus uiteindelijk van af. De reacties op social media waren al niet mals, maar de XGN Doe Mee wil weten wat JULLIE ervan vinden!

  Laat in de reacties dus even weten wat jij van deze prijs vindt en vertel er ook even bij of je hierdoor afhaakt en op zoek gaat naar alternatieven, of het misschien toch gaat proberen. Zien wij jullie volgende week weer terug in de werkelijkheid bij een nieuwe XGN Doe Mee!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.