Wat vind jij van een prequel van Life is Strange? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 03 juni 2017 om 15:00
xgn google image
Het Pinksterweekend is aangebroken, wat voor velen een extra dagje vrij betekend en dus ook lekker een extra dagje gamen. Misschien een goed moment om Life is Strange eens op te pakken. De XGN Doe Mee heeft het deze week namelijk over die titel.
De laatste keer ging onze vraagstelling over het uitstel van Red Dead Redemption 2. Rockstars laatste titel is uitgesteld naar het begin van 2018 en velen van jullie zagen dat wel aankomen. Toch zijn de meesten van jullie positief richting Rockstar en willen jullie natuurlijk gewoon het beste resultaat voor de game. Maar er zijn ook andere reacties, zoals die van xProShooterx
Daar lijkt xProShooterx wel een punt te hebben; Rockstar wil natuurlijk al snel hun nieuwe projecten vol in de spotlights hebben, maar stelt vervolgens titels vaker uit. Voor het bedrijf zelf is dit natuurlijk een goede marketingtactiek, maar voor gamers kan het vooral vervelend zijn. Iets wat niet aan jullie te merken viel trouwens. Zoals wij al lazen: kwaliteit gaat boven kwantiteit. En daar is de Doe Mee het helemaal mee eens.
Goed, tijd voor iets compleet anders. Vanaf deze week kunnen PlayStation Plus-abonnees gebruikmaken van diezelfde actie en Life is Strange gratis downloaden. De episodische titel heeft lof gekregen en deze week kwam het gerucht binnen dat er misschien een prequal van de titel komt. Onze vraag is dus ook:

Wat vind jij van een prequel van Life is Strange?

Dus wat vinden jullie ervan? Hebben jullie de game gespeeld en geeft de PlayStation Plus-aanbieding jou een kans om de game te spelen? Maar vooral: is een prequel een tof idee of zie je toch liever een vervolg? Laat het ons weten in de reacties hieronder en dan zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn Pinksterweekend gewenst!