PrePlay - The Evil Within Edition: Speel deze horror vóór release als eerste in de Benelux!

Article
dinsdag, 30 september 2014 om 12:55
xgn google image
De eerste PrePlay (van Wolfenstein: The New Order) was een waar succes! En daarom kondigen we met trots, in samenwerking met Bethesda, een nieuwe PrePlay aan voor The Evil Within. Wil jij deze game als eerste spelen in heel de Benelux? Het kan! Lees gauw verder en geef je op!
PrePlay is een moddervet evenement, speciaal bedoeld voor de community! Als gamer wil je natuurlijk kunnen opscheppen bij je vrienden, kunnen roepen dat jij die ene toffe game al wel gespeeld hebt en zij moeten wachten tot de officiële release. Bovendien ben je gewoon echt een gamer in hart en nieren en hunker je om je handen te leggen op die controller en los te gaan met iets nieuws, in dit geval The Evil Within. Als je tenminste wat stalen zenuwen hebt, want hé het is wel een horrorgame!

Weer een PrePlay na eerste succes!

De tweede PrePlay vindt plaats op 3 oktober, vanaf 16.00 uur op het kantoor van XGN in hartje centrum van Amsterdam. En hoe cool is het dan dat je al weken voor de release een nieuwe game speelt? The Evil Within ligt pas vanaf 14 oktober in de winkels! Dankzij Bethesda speel jij die game straks misschien dus wel als eerste in de Benelux.

Speel als eerste The Evil Within in de Belenux

We organiseren dit toffe evenement tevens in samenwerking met DezePlek, gezellige mensen van een tof YouTube-kanaal. Wij nodigen 4x2 (ja, neem dus vooral nog iemand mee, gezellig!) mensen uit van onze community en DezePlek nodigt hetzelfde aantal uit van diens eigen community. En dan is het op 3 oktober tijd voor een feestje: met z'n allen The Evil Within spelen, lekkere pizza's eten en vooral veel fun hebben. Er staan genoeg tv's en consoles, dus iedereen heeft ruim de tijd om te spelen. En je gaat naar huis met een vette goodiebag!
Eten en drinken wordt verzorgd en bovenal belooft het een erg gezellig evenement te worden. Speel de game en maak een praatje met XGN en de mensen van DezePlek. Wil je een indruk krijgen hoe tof het de vorige keer was? Check dan vooral onze PrePlay video van toen!

Hoe win ik toegang?

Wat moet je doen om winnen, vraag je je misschien af. Laat ons weten waarom jij, en niet iemand anders, naar PrePlay moet komen! Denk vooral creatief en stuur je inzending naar [email protected]. Ook maak je kans door een reactie achter te laten in de comments onder de video van DezePlek! Wie weet, tot gauw?! Overigens ga je niet met lege handen naar huis, want nadien ontvang je een toffe goodiebag met onder andere een tof t-shirt, een short met bloed en een keycord!

De details

  • Datum: 3 oktober
  • Aanvang: 16:00 uur
  • Einde: +/- 19:00
  • Locatie: XGN, Keizersgracht 206 in Amsterdam
  • Genodigd: 4 x 2 personen
  • Spelen: The Evil Within