PrePlay - The Evil Within 2 Edition: Speel de game nog voor release!

Article
maandag, 25 september 2017 om 10:44
xgn google image
The Evil Within 2 komt uit op 13 oktober, maar zou het niet gaaf zijn om de game al eerder te kunnen spelen? In samenwerking met Bethesda kondigen we een PrePlay voor The Evil Within 2 aan. Wil jij nog voor de release doodsangsten uitstaan? Meld je dan nu aan!
PrePlay is een supervet evenement speciaal voor de XGN community. We laten je een game nog voor de releasedatum spelen. En niet zomaar een game, maar het ubertoffe The Evil Within 2! Hoe cool is dat?
Ben je een gamer die absoluut niet kan wachten om te vergaan van angst? Duurt Halloween voor jou het liefst het hele jaar? Ben je op zoek naar een nieuwe game en jeuken je vingers al wanneer je dit leest? Dan is dit het evenement voor jou.

PrePlay bij XGN

De eerdere PrePlay evenementen voor Wolfenstein, The Evil Within en Assassin’s Creed Syndicate waren geweldig. Hoog tijd voor iets nieuws dus! Daarom deze PrePlay voor The Evil Within 2. Dit evenement vindt plaats op woensdag 11 oktober, van 18:30 tot 21:30, op het kantoor van XGN in Amsterdam.
The Evil Within 2 komt uit op 13 oktober, dus je speelt de game twee dagen voor de releasedatum! Je bent dus de allereerste gamer in heel Nederland die de exclusieve kans krijgt om de game voor release te spelen. Echt een superkans dus!

Speel The Evil Within 2 nog voor hij uit is

Deze PrePlay wordt georganiseerd in samenwerking met Bethesda, uitgever van The Evil Within 2. Woensdag 11 oktober spelen we The Evil Within 2 onder het genot van een hapje en drankje. We nodigen meerdere mensen uit en iedereen die uitgenodigd wordt mag iemand meenemen. Ook krijg jij en je +1 een gave goodiebag mee! Denk dus niet dat je nooit zal winnen, meld je aan!
voor preplay van the evil within 2

Hoe maak je kans?

Vertel ons waarom jij The Evil Within 2 wilt komen spelen tijdens PrePlay en waarom jij dit absoluut niet mag missen, wees vooral creatief en denk buiten de lijntjes. Stuur je inzending naar [email protected] en vermeld daarbij je gebruikersnaam, je echte naam en je leeftijd (vanaf 18 jaar!). Als je iemand mee wilt nemen, meld dit dan ook. In dat geval hebben we ook de echte naam en leeftijd van deze persoon nodig. Je natuurlijk mag ook allebei een inzending sturen om meer kans te maken.

De details:

  • Datum: 11 oktober
  • Aanvang: 18:30 uur
  • Einde: 21:30 uur
  • Locatie: XGN, IJburglaan 634E, Amsterdam
  • Spelen: The Evil Within 2
  • Je mag een +1 meenemen!
  • Goed gevulde goodiebag mee naar huis!

Populair Nieuws