Top 10 populaire E3 games op XGN - Hier willen jullie meer over weten

Article
vrijdag, 19 juni 2015 om 16:08
xgn google image
In de week van de E3 wordt onze website overladen met de laatste nieuwtjes over je favoriete games. Jullie hebben massaal gezocht op de E3 games van dit jaar, maar het leek ons interessant om eens te kijken over welke games jullie meer wilde weten. Dit is de top 10 populaire E3 games op XGN.
De laatste dagen stonden geheel in het teken van de E3 en dat was aan de website te zien. Met het aantal nieuwtjes over de games, steeg ook de populariteit van de games op onze website. Wil jij weten wat de meest populaire E3 games op XGN waren? De top tien tot en met de nummer vier zie je hieronder.
De top drie houden we nog even geheim, deze zie je op de volgende pagina’s.We zien grote namen terug in de lijst zoals Rise of the Tomb Raider en Star Wars Battlefront. Maar de Nintendo games lijken niet erg aan te slaan bij de bezoekers van XGN, deze zien we hier namelijk helemaal niet terug in de lijst. Opvallend is ook dat er een mobiele game op de vierde plaats staat, Fallout Shelter was namelijk tijdens de E3 direct te spelen op iOS.
  1. Zie pagina 4
  2. Zie pagina 3
  3. Zie pagina 2
  4. Fallout Shelter
  5. Halo 5: Guardians
  6. Star Wars: Battlefront
  7. Rise of the Tomb Raider
  8. Horizon: Zero Dawn
  9. DOOM
  10. The Last Guardian
Maar de grote vraag is natuurlijk, welke games staan er in de top 3 van de populaire E3 games op XGN? Lees snel verder en kom er achter!
74060

3. Call of Duty: Black Ops III

Op de derde plaats van de top populaire E3 games op XGN staat Call of Duty: Black Ops III, hiervan werd de multiplayer getoond. De nieuwste Call of Duty games doen het vrijwel altijd goed en na de vertoning van de multiplayer trailer kreeg dit zijn piek.
Tijdens de E3 werden nieuwe details bekendgemaakt over een nieuwe techniek om te bewegen in de gameplay. Hierbij kun je denken aan tegen de muur op lopen en de boost jump waarmee je twee keer kunt springen. Ook heb je nu de Gunsmith, hiermee kun je wapens volledig aanpassen.
Call of Duty Black Ops 3 is vanaf 6 november verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en PC.
74061

2. FIFA 16

Van de ene hype gaan we naar de volgende, want FIFA 16 staat op nummer 2 in de top populaire E3 games op XGN. Dit is opvallend aangezien er vrij weinig van de game is getoond. We zagen gameplay en de verbeteringen die de ontwikkelaars hebben aangebracht. Maar er werd vrij weinig getoond van de nieuwe features die juist deze nieuwe FIFA zo speciaal moeten maken.
Er zijn enkele nieuwe dingen in FIFA 16 waardoor de game nu nog beter zal zijn dan zijn voorgangers. We weten inmiddels allemaal al dat er vrouwenteams aan de game toegevoegd worden, maar dit geldt ook voor de FIFA trainer. Deze geeft je feedback over je spel.
FIFA 16 is vanaf 25 september verkrijgbaar Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en PC.
74062

1. Fallout 4

De onbetwiste kampioen in de strijd tot meest populaire E3 games op XGN is natuurlijk Fallout 4. Fallout 4 was nog voor de E3 bijna dagelijks de populairste game op XGN en daar zal de E3 niets aan veranderen. In tegendeel zelfs, hierdoor werd Fallout 4 alleen maar populairder.
Er zijn nieuwe details bekendgemaakt tijdens de E3 en de release is opeens erg dichtbij. Fallout 4 speelt zich af in Boston 200 jaar na een nucleaire aanval en de wereld is aan het herstellen. Je kunt in deze nieuwe game ook je eigen huis en spullen maken, waaronder wapens. Zelfs je power armor is aan te passen.
Fallout 4 is vanaf 10 november verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Populair Nieuws