Fallout 4 aankondiging - Er was eens een hype

Article
door Anoniem
donderdag, 11 juni 2015 om 16:20
xgn google image
BOEM! Zo klonk het toen Fallout 4 werd aangekondigd, het nieuws sloeg in als een bom. Heel de week regende het Fallout 4 nieuws en mensen werden helemaal gek. Of de XGN-bezoekers er ook zo warm van werden van de Fallout 4 aankondiging, dat is door middel van een poll gestest.
De een kreeg er een ''massive boner'' van, de ander vond de game lelijk. Fallout 4 wist in ieder geval de aandacht van veel gamers te bereiken, zo ook van de XGN-bezoekers. Nachten lang hebben we de stemmen lopen tellen (jullie stemmen massaal) en nu hoef je niet langer meer te wachten op het antwoord.

Fallout 4 aankondiging uitslag

Zoals altijd houden de top drie antwoorden nog even geheim, want we willen de winnende antwoorden van de Fallout 4 aankondiging niet spoilen. Dit is de uitslag van de Fallout 4 aankondiging poll:
  1. ???
  2. ???
  3. ???
  4. Nee, ik ben nog niet overtuigd (5 procent)
  5. Nee, Fallout is niet mijn type game (2 procent)

3. Ik weet het niet, ik wacht nog even af

Een kleine 7 procent van de XGN-bezoekers is nog niet helemaal overtuigd na het zien van de trailer. Deze bezoekers wachten het nog rustig af. Natuurlijk gaat Bethesda knallen op de E3 met Fallout 4, wellicht zijn ze daarna wel hyped. Het gaat maar om 7 procent van de stemmen, dus tot nu toe mag Bethesda niet klagen.
73112

2. Ja, maar ik voel de hype nog niet

Deze XGN-bezoekers hebben zeker zin in een nieuwe Fallout 4, maar ze voelen de hype nog niet. Het gaat hier om een kleine 19 procent van de XGN-bezoekers. 20 procent die in ieder geval zin hebben in Fallout 4, Bethesda is lekker bezig. Wellicht is deze doelgroep na wat nieuwe trailers wel gehyped, maar het is in ieder geval beter dan een negatieve reactie.
73113

1. Ja, ik kan niet werkelijk niet wachten!

De nummer 1 van de Fallout 4 aankondiging poll is zeer positief. Zo'n 67 procent kan niet wachten om met de game aan de slag te gaan. Tel dit antwoord met het vorige antwoord op en 86 procent van XGN-bezoekers heeft zin in Fallout 4. Zoveel positieve reacties zie je bijna nooit op een aankondiging, Bethesda moet de grote fanbase niet teleurstellen, Fallout 4 moet een pareltje worden.

Populair Nieuws