Pokémon Switch features - Dingen die we in de game willen zien

  Er komt een nieuwe Pokémon game! We weten nog niet wanneer, maar hij komt en hij wordt gemaakt voor de Nintendo Switch. Er wordt ongelooflijk veel gespeculeerd over de nieuwe game en wij doen gezellig mee met vijf Pokémon Switch features die we willen zien!

  Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon zijn de laatste Pokémon games voor de 3DS en de volgende Pokémon generatie zal uitkomen voor de Nintendo Switch. Game Freak heeft een hoop mogelijkheden en in dit artikel schrijven we over wat wij in een Pokémon game op de Switch willen zien.

  5. Z-Moves die je met de JoyCons kunt doen

  Z-Moves zijn geïntroduceerd in Pokémon Sun en Moon en zijn supersterke aanvallen waar je personage een soort van dansje moet doen. En wat is er nu leuker dan het doen van een dansje? Daarom lijkt het ons een leuk idee om het mogelijk te maken om met je personage mee te dansen. Met de JoyCons in je handen kun je dan precies de pose doen die nodig is om een Z-Move te activeren.

  Maar we willen ook dat het mogelijk is om de Z-Moves op de ouderwetse manier te activeren. Het is natuurlijk moeilijk om een dansje te doen terwijl je zit te gamen in de trein. De Switch is ook een handheld, dus de game moet nog wel speelbaar zijn wanneer je onderweg bent. Geef ons dus beide opties, Game Freak!

  4. Moeilijkheid aanpassen

  Wanneer mensen spreken over dingen uit oudere Pokémon games die ze terug willen zien in een mogelijke nieuwe game, dan spreken ze als snel over Pokémon die je volgen. Wij gaan je hier een andere optie bieden, namelijk het kiezen van een moeilijkheidsgraad. Ja, dit is al een keer mogelijk geweest in Pokémon!

  Laten we eerlijk zijn, de meeste spelers vinden Pokémon games tegenwoordig te eenvoudig. Ultra Sun en Ultra Moon waren misschien moeilijker dan hun voorgangers, maar dat maakte ze nog steeds niet een echte uitdaging. Wat wij nodig hebben is Challenge Mode, van Pokémon Black 2 en White 2! Maar dan zonder dat je een game eerst uit moet spelen om de moeilijke modus te kunnen gebruiken, we willen er graag meteen al bij kunnen.

  3. Nieuwe Mega Evoluties

  Mega Evolutie is geïntroduceerd in generatie 6 en gaf een aantal Pokémon nieuwe opties in de games. Maar in generatie 7 werd dit concept alweer op de zijlijn gezet en kwamen er geen nieuwe Mega Evoluties meer in de games. Wij vinden dat dit absoluut moet veranderen, want er zijn nog zoveel Pokémon die een Mega Evolutie verdienen!

  Dus in de volgende generatie zien we Mega Evolutie graag terug. Met wat nieuwe opties en wat nieuwe Pokémon weten we zeker dat Mega Evolutie een functie is die kan blijven in de aankomende Pokémon games. En het zal een hele hoop fans blij maken om Mega Evolutie terug te zien. Een nieuwe Pokémon met Mega Evolutie en Z-Moves zou helemaal de bom zijn.

  2. Meerdere regio’s in één game

  Fans willen al jaren een game waar ze door meer dan één regio heen kunnen reizen als Pokémon Trainer. Sinds Pokémon Gold, Silver en Crystal (en de remakes HeartGold en SoulSilver) is het niet meer mogelijk geweest voor spelers om meer te zien van de wereld van Pokémon dan één specifieke regio. De Switch heeft de mogelijkheden, dus waarom niet meer dan één regio?

  Het grootste gedeelte van de fans wil graag terug naar Kanto, want het grootste gedeelte van de fans heeft daar zijn allereerste Pokémon avontuur beleefd. Maar er zijn meerdere opties! Zo wacht ook een groot gedeelte van de fans op een mogelijke remake van de games die zich afspelen in Sinnoh, dus ook die regio is een goed idee.

  1. Meer regionale varianten

  Wat leuk was aan de laatste games, was dat bekende Pokémon hele andere vormen en types kregen. Zo veranderde Raichu opeens in een surfende muis en was Exeggutor een enorme palmboom geworden! Het is compleet logisch dat Pokémon er niet hetzelfde uitzien in elke regio en het maakt Pokémon net even iets leuker. Je ziet namelijk bekende Pokémon in een compleet nieuw jasje!

  Dus voor de volgende Pokémon game zien we graag meer van dit soort regionale varianten. Game Freak kan vast nog wel wat variaties verzinnen op Pokémon die een beetje in een dip zijn gekomen. Wij kunnen in elk geval een hele waslijst verzinnen van Pokémon die wel aan een nieuwe look toe zijn!

  En welke Pokémon Switch features wil jij zien?

  Nu wij hebben verteld welke vijf dingen wij graag terug zien in een volgende Pokémon game, willen we weten wat onze lezers willen zien! Ben je het met ons eens, of missen we iets dat jij echt niet wil missen in een volgende Pokémon game? Laat het ons weten in de comments!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.