Pokemon GO dataverbruik en Uncharted 4 DLC! - Q&A Tuesday

Article
dinsdag, 12 juli 2016 om 17:26
xgn google image
Pokemon GO is natuurlijk hét onderwerp van de week. Maar daarbij komt ook de vraag: hoe zit het met het Pokemon GO dataverbruik? Het antwoord op deze vraag en vele andere vragen zie je in deze Q&A Tuesday.
In deze nieuwe Q&A Tuesday bespreken we onder andere Uncharted 4 DLC, de No Man's Sky release, de klassen uit Battlefield 1 en meer. Zo ook het Pokemon GO dataverbruik. Moeten mensen met een kleine databundel op hun telefoon zich zorgen gaan maken?

Pokemon GO dataverbruik en batterijverbruik

Pokemon GO slurpt je batterij heel snel leeg, dat is de meeste spelers inmiddels wel duidelijk. Dit uitzonderlijke batterijverbruik zit hem in het constante gebruik van GPS, internet en het renderen van een game. Maar hoeveel MB's uit je databundel verbruikt dat Pokemon GO nu echt?
Daarnaast komt ook Uncharted 4 DLC aan bod. Naughty Dog heeft al eerder aangekondigd dat ze zeker een verhalende DLC voor hun laatste game zullen uitbrengen, maar het wie, wat, waar, hoe of wat ontbreekt nog. De verhalende uitbreiding van hun vorige game The Last of Us, genaamd Left Behind, werd in ieder geval goed onthaald dus dat Naughty Dog het kan weten we.
Daarnaast hebben we het over Battlefield 1 gameplay. Er is namelijk wat verwarring omtrent de verschillende speelbare klassen van de game. Moet je een bepaalde rank hebben of als bepaalde klasse spelen om een voertuig te besturen? Wij hebben de gesloten alpha van Battlefield 1 inmiddels kapotgespeeld dus we kunnen daar zeker deskundig antwoord op geven.
Bekijk het antwoord op deze vragen en meer in deze nieuwe aflevering van Q&A Tuesday. Stel ook vooral je vragen voor de aflevering van volgende week in de reacties hieronder of laat een reactie achter op het artikel dat elke maandag of zondag online verschijnt.
Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent Pokemon GO kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.