Dit zijn 4 legenden in de Monster Hunter Generations gameplay!

Article
dinsdag, 12 juli 2016 om 15:02
xgn google image
De Monster Hunter Generations release staat voor de deur! Maar voordat je de deur open doet en de nieuwe game binnenlaat, lees je eerst deze Monster Hunter Generations gameplay special. We zetten de nieuwe vier legendarische en krachtige monsters voor je op een rij!
We gaan dus even de nieuwe monsters uit de game voor je op een rij zetten. En dat is van belang, want een echte jager gaat niet zonder kennis van zaken op stap. Zeker in Monster Hunter is het van belang dat je de monsters kent en weet wat hun zwakten zijn. Deze nieuwe legendarische monsters zijn niet voor de poes, dus alle wapenfeiten op een rij is wel zo makkelijk.
We benoemen in deze Monster Hunter Generations gameplay special dus alleen de nieuwe monsters die zijn geëvolueerd. Want de Monsters uit de vorige generaties zitten ook in de nieuwe Monster Hunter Generations, maar daar heb je in voorgaande delen al uitgebreid kennis mee mogen maken.
Inderdaad, een aantal luie jagers heeft ervoor gezorgd dat niet alle monsters zijn opgejaagd en verslagen. Hierdoor zijn de monsters nog sterker geworden en hebben ze speciale krachten gekregen. Wat voor krachten? Dat lees je in deze Monster Hunter Generations gameplay special!

Glavenus

Glavenus is het monster dat de boxart voor de nieuwe Monster Hunter Generations siert. Een afschrikwekkende reusachtige blauwe dinosaurus met een enorme staart, zo valt dit monster het beste te omschrijven. Glavenus maakt gebruik van zijn lange staart om jagers een flinke klap te geven of juist weg te vegen.
Het blauwe monster ziet er misschien ongevaarlijk uit en je zou denken dat zijn staart als wapen niet al te grote problemen op kan leveren. Maar wanneer je bedenkt dat Glavenus met zijn bek zijn staart kan slijpen en daardoor ook explosies kan veroorzaken met zijn staart, dan snap je wel dat dit monster behoorlijk gevaarlijk is. Daarnaast kan het monster ook nog eens vlammende projectielen uit zijn bek afvuren.
Nog niet beangstigend genoeg? Denk je dan maar eens in dat Glavenus ook nog eens razendsnel is en dan snap je zelf ook dat dit nieuwe blauwe monster beter niet had kunnen evolueren. Overigens geldt dat laatste ook voor alle monsters in dit lijstje, maar we zullen je eerst nog even de zwaktes van dit monster geven.
Glavenus kan slecht tegen wateraanvallen en drakenwapens. Je kunt zien aan de aanvallen van het monster dat hij behoorlijk sterke vuuraanvallen heeft.
Zorg er dus voor dat je beschermd bent tegen vuur. Het hoofd van het blauwe vuurmonster is te verwonden, evenals zijn armen, rug en staart. De staart is er ook vanaf te hakken maar wees erop bedacht dat je vervolgens wel weg moet duiken, bij inslag kan de staart van Glavenus namelijk schade veroorzaken.
Gelukkig mag je ervan uitgaan dat je in een groep van vier mensen tactisch genoeg te werk kunt gaan om de sterke Glavenus neer te halen. Als solo speler wordt het waarschijnlijk een stuk lastiger en zul je in ieder geval de volledige tijd voor een jacht nodig hebben. Het belangrijkste is natuurlijk dat je goed voorbereid bent op een gevecht met dit monster. Maar dat laatste geldt eigenlijk voor alle monsters in Monster Hunter.
93636

Astalos

Astalos is misschien wel het meest indrukwekkende monster in deze Monster Hunter Generations gameplay special. Deze gigantische vliegende elektrische Wyvern, een soort halfdraak, is afschrikwekkend en indrukwekkend tegelijk. Alleen al vanwege de omvang van dit monster zul je jezelf realiseren dat je goed om de verscheidenheid in aanvallen van de draak moet denken.
Voor het gemak noemen we Astalos trouwens even een draak. Want hoewel het monster niet het stempeltje draak draagt, is de gelijkenis tussen dit elektrische monster en een draak toch wel erg groot. Waarschijnllijk is deze Astalos ook de meest aggresieve van de club, want deze draak blijft je aanvallen, zelfs wanneer jij van hem probeert weg te rennen.
Bij elke aanval kan het monster ervoor zorgen dat het deel van zijn lichaam waarmee hij aanvalt is opgeladen voor extra schade. Klinkt niet erg gevaarlijk, of wel? Bedenk je dan maar dat door diezelfde elektrische aanval je volledige team verlamd kan raken en Astalos zijn aggressie op je kan botvieren terwijl jullie daar hulpeloos op de grond liggen. Dan is voor je het weet de tijd voorbij en is de jacht gefaald.
Gelukkig hebben we wel een paar tips voor je. Astalos is namelijk kwetsbaar voor water en ijs, dus zorg er voor dat je hem op die manier weet te verzwakken. De hoorn, rug en beide vleugels zijn te breken en zijn staart is ook eraf te hakken voor extra grondstoffen. Zorg ervoor dat de draak geen tijd heeft om terug te keren naar een karkas, want door daarvan te eten krijgt het monster weer de energie om elektrische aanvallen te doen.
93637

Gammoth

Deze gigant is misschien net zo indrukwekkend als hij tof is. Gammoth heeft nog het meeste weg van een wolharige mammoet en eigenlijk zou je zeggen dat hij er redelijk aaibaar uitziet. Totdat je aan de andere kant van zijn slagtanden staat, dan piep je waarschijnlijk wel anders. Gammoth valt alles aan wat hij niet kent en dat betekent dat je in ieder geval niet zomaar in de buurt moet komen van deze reus.
Als je dacht dat de grootte van het monster al genoeg was om de gemiddelde monsterjager huilend naar zijn moeder te sturen, dan is zijn vaardigheid misschien nog wel angstaanjagender. Het grote geslurfde monster kan vanuit diezelfde slurf sneeuwblazen waarna je volledig omhuld bent door een berg met sneeuw.
Naast die mogelijkheid heeft het monster ook nog de mogelijkheid om je vast te zetten zodat hij al zijn aggressie op jou kan botvieren. Heb je zin om deze reus alleen aan te vallen? Dat lijkt ons niet zo’n goed idee, maar je moet het zelf weten. Ga in ieder geval op pad met een paar van onze tips.
Doordat Gammoth zo gigantisch groot is, kun je ook veel uit het monster halen. Je kunt namelijk tot 4 keer snijden om de grondstoffen uit je monster te halen. Je kunt het hoofd van het monster twee keer verwonden en zowel zijn voor- als achterpoten kun je één keer verwonden. Ook de slurf is niet veilig voor jouw aanvallen, deze kun je namelijk ook verwonden.
Nog een laatste tip, zorg ervoor dat Gammoth niet gaat voeden. Het monster kan je daarna namelijk weer met vernieuwde energie aanvallen. Zeg in ieder geval niet dat we je niet gewaarschuwd hebben met deze Monster Hunter Generations gameplay special.
93638

Mizutsune

We hebben in deze Monster Hunter Generations gameplay special het mooiste monster voor het laatst bewaard. Als je naar de foto kijkt kun je waarschijnlijk niet zeggen dat het Monster niet een van de mooiste is die je ooit in de franchise hebt gezien. Maar dat is allemaal schone schijn, want Mizutsune is wel degelijk levensgevaarlijk.
Het monster kan namelijk bellen blazen. Dat klinkt misschien niet heel erg spannend, maar dat is het wel degelijk. Het zijn in ieder geval geen bellen die je als kind met zeep blies, maar eerder een gevaarlijk wapen. Naast de bellen blazen kan Mizutsune ook een stevige waterstraal op je afvuren.
Mizutsune is het minst aggressief van de Fated Four. Zo zal het monster je in ieder geval niet snel uit zichzelf aanvallen en heb je alle tijd om het aanvalsplan te bedenken. Wees je er wel van bewust dat wanneer je het monster aanvalt, dit alle remmen losgooit.
Wanneer je het monster wilt verzwakken, kun je het beste gebruikmaken van elektrische vallen of drakenvallen. Het monster is niet zwak voor water maar wordt daar juist sterker van. Het is mogelijk om de staart van Mizutsune af te hakken en daarnaast kun je de klauwen, rug en het hoofd van het monster verwonden.
Genoeg tips in deze Monster Hunter Generations gameplay special om je jacht succesvol te laten verlopen. Vanaf 15 juli ligt de nieuwe titel van de franchise in de winkel. Waarschijnlijk ben je wel even bezig voor je daadwerkelijk een van deze Fated Four tegen kunt komen, maar maak de borst maar nat. Het belooft namelijk een heftige strijd te worden.

Populair Nieuws