Pokemon GO Nederland - Ondernemingen die op de hype inspelen

Article
dinsdag, 19 juli 2016 om 17:13
xgn google image
Het uitbrengen van Pokémon GO heeft een revolutie teweeg gebracht. Wereldwijd gaan miljoenen mensen hun huizen uit, op zoek naar de populaire figuurtjes met de droom om ze allemaal in eigen collectie te hebben. Spelers zijn niet de enige die profiteren, want ook bedrijven pikken een graantje mee. Welke ondernemingen spelen op de Pokemon GO Nederland hype in?
Voor spelers maakt Pokémon GO de droom waar om een echte Pokémon trainer te worden. Niet alleen de individuele mensen maken hiermee hun dromen waar, maar ook bedrijven kunnen hun lol op met deze hype. Het is een prima manier om je bedrijf in kaart te brengen en er ook de nodige voordelen uit te halen. Bekijk hier de top 5 Pokemon GO Nederland bedrijven die hierop inspelen.

Albert Heijn - Pokémappie

Albert Heijn spaart ze ook allemaal! De supermarktketen heeft een speciale dienst, Pokémappie, uitgebracht waarmee het de Pokemon GO Nederland locaties in kaart wil brengen. Ook brengt het ook de eigen winkels in kaart, waardoor je makkelijker de vindplaatsen van de Pokémon kan achterhalen.
Pokémon GO spelers kunnen andere trainers helpen door te helpen om de kaart uit te breiden. Zo kan je op de map tonen dat je bijvoorbeeld een Snorlax gevonden hebt, met datum en tijd erbij. Pokémon spotten wordt door Albert Heijn naar een heel nieuw level gebracht!
Hier vind je de Pokémappie.
94964

YoungCapital Pokémon trainer gezocht

Is het van jongs af aan al je droom geweest om Pokémon meester te worden, en daar ook nog redelijk mee te verdienen? YoungCapital, een bemiddelaar die bedrijven en jongeren bij elkaar brengen, biedt vacatures voor echte Pokémon trainers aan. Er is namelijk een vraag naar de echte verzamelaar, die langs alle Pokéstops wil trekken om de Pokédex over te laten stromen van de informatie. Je wordt hiervoor betaald op een gepaste wijze, in Pokémon coins natuurlijk!
Als je je geroepen voelt en een echte avonturier bent, de vacature vind je via deze link.
94965 1

De Pokémonhaters

Ben je de Pokémon GO hype nu al helemaal beu en kan je andere spelers niet meer verdragen, dan zijn er ook bedrijven die jou als welbekende Pokémon hater bestempelen. Er zijn namelijk stickers en borden in omloop die duidelijk maken dat Pokémon GO spelers of teams niet welkom zijn in het gebied. Deze tekens werden ook gebruikt tijdens de Nijmeegse Vierdaagse, waarbij Pokémon GO spelers geweerd zijn.
De borden en stickers bevatten afbeeldingen van Pokémon GO waar een rode streep doorheen is gehaald. Ook zijn de legendarische vogels die de teams vertegenwoordigen op zulke manieren afgebeeld. Hierdoor laat je zien dat Team Mystic niet welkom is in jouw gebied!
94969

Pokémon veilingen

Of het nou is omdat er nu al Pokémon trainers zijn die met pensioen gaan of er gewoon keiharde centen mee verdiend kunnen worden is nog niet duidelijk, maar sommige mensen bieden hun account nu al te koop aan. Op grote veilingssites staan er nu al lijsten van Pokémon GO verzamelaars, die hun avatar met bijbehorende digitale collectie weg willen doen.
De prijzen om deze accounts te kopen verschillen enorm. In Nederland beginnen de prijzen zo ongeveer bij 50 euro en lopen op tot in de honderden. Deze prijzen zijn tot stand gekomen door de zeldzame Pokémon die de accounts bevatten en het personagelevel. Met Pokémon vangen heb je dan niet eens meer een bijbaantje nodig!
94970

Vervoersbedrijven

Waarschijnlijk een van de meest bizarre takken die zich met de Pokémon GO hype bemoeit, is de vervoerssector. Zo zijn er genoeg bedrijven en particulieren die diensten aanbieden die je van de ene plaats naar de andere brengen, want alle Pokémon verzamelen doe je niet zonder de nodige kilometers te reizen. Als je over het internet speurt, kom je toch wel heel excentrieke diensten tegen!
Zo is er een particulier in Limburg, die als taxi voor Pokémon GO spelers dienst doet. Zo rijdt hij spelers naar gyms en Pokéstops zodat deze naar hartenlust voorwerpen kunne verkrijgen. Handig als je zelf de mogelijkheid niet hebt om makkelijk bij deze punten te komen.
Misschien nog wel creatiever is de persoon die ervoor zorgt dat Pokémon eieren uitkomen. Dit doet hij niet door cheats te gebruiken, maar door jouw mee te nemen in een riksja. Hiermee fietst hij jouw net zolang door de straten heen, totdat jouw Pokémon eieren zijn uitgekomen.
Er zijn nog veel meer bedrijven, zoals leveranciers van powerbanks, die inspelen op de Pokemon GO Nederland hype en er gaan er ongetwijfeld meer komen. Om de lokale economie te sponsoren kan je maar beter af en toe een drankje doen in een speciale Pokébar, tijdens je zoektocht!
Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent de Pokemon GO app kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.

Populair Nieuws