Pokemon GO app situaties - De meest extreme gevallen

Article
maandag, 11 juli 2016 om 16:41
xgn google image
Pokémon GO is een serieus leven gaan leiden en beïnvloedt sinds de release al de levens van menig speler. Onder de Augmented Reality Pokémon trainers zitten er ook een hoop tussen die door het spel wel heel extreme situaties meemaken. Lees de meest opmerkelijke Pokemon GO app gebeurtenissen hier!
De Pokemon GO app zorgt voor een hoop enthousiaste gamers die weer teruggrijpen op de nostalgie van de eerste generatie aan creaties. Veel plezier is er dan ook bij het doorkruisen van de buurt, opzoek naar die ene Pokémon of het overnemen van een vijandelijke gym. Toch doet er zich ook een aantal verrassende en nare situaties voor dat niet helemaal past bij het imago van een kindvriendelijke game. Het opstartscherm van Pokémon GO zegt niet voor niets dat je goed op moet blijven letten.

Geen Pokémon maar een lijk

De 19-jarige Shayla Wiggins heeft in Riverton, Wyoming, meer dan alleen een glimp van een wilde Pokémon opgevangen. Toen de dame in kwestie op een zoektocht was om de digitale wezens van het watertype te verzamelen, kwam er wel een heel aparte verschijning langs drijven. In plaats van een Poliwag lag er namelijk een lijk in het water. Augmented Reality heeft nog nooit zo'n serieus raakvlak gekregen met de echte realiteit.
94593

Weg privacy

Het zal je maar gebeuren, je huis blijkt een gym, Pokéstop of vangplek van een zeldzame Pokémon te zijn. Er zijn al genoeg meldingen binnengekomen van personen en bedrijven waarbij Pokémon trainers voor overlast zorgen, aangezien deze verzamelaars zich niet laten stoppen door privéterrein. Zo zijn er ook een extreme voorbeelden.
Kerken blijken vaak uitgekozen te zijn als Pokéstop of gym, maar dit heeft niet altijd een positieve uitkomst. Boon Sheridan woont namelijk in zo'n oude kerk, die naast de titel monument ook nog eens een gym blijkt te zijn. Zo ziet Boon nu de gehele dag en nacht mensen voorbij komen die bij zijn huis de competitieve kant van de game onderzoeken, met overlast als gevolg. Boon gaat er nog redelijk goed mee om door op social media zijn beklaag te doen in plaats van echte acties te ondernemen, want volgens de Amerikaanse wetten mag je in sommige staten iemand vermoorden als diegene zich op je privé terrein bevindt.
In Nederland is ook al gewaarschuwd voor problemen bij overheidsinstanties, naar aanleiding van de situaties in Australië. In de plaats Darwin fungeert het politiestation tevens als Pokéstop. Zo krijgt het politiestation daar telkens mensen over de vloer die Pokéballs willen verzamelen, en dat is totaal niet gewenst bij de wetsdienaars.
94594 1

Net als Team Rocket

Mocht je helemaal naar St. Louis, Missouri, reizen om daar je Pokémon te vangen, dan mag je wel erg goed oppassen. Zo is er een gewapende bende die 's nachts rond Pokémon gyms scharrelt om nietsvermoedende trainers van meer dan alleen hun Pokémon te beroven. De bendeleden omsingelden een Pokéstop waar een speciale Pokéstop module is geplaatst, die als een soort baken van attentie heeft gefunctioneerd. Dus het is oppassen geblazen als je in de late uren opzoek gaat naar Pokémon, want iedereen kan gebruik maken van de Pokemon GO app.
94595

Pokémon doen niet mee aan het verkeer

Pokémon GO zorgt ervoor dat je aandacht wordt afgeleid, en vooral als je deelneemt aan het verkeer kan dit nog wel eens voor problemen zorgen. Zo zijn er al talloze aanrijdingen te wijten aan het feit dat Pokémon GO gebruikers niet altijd even goed opletten terwijl ze oversteken. Ook hebben zich al genoeg zaken voorgedaan waarbij mensen zijn gevallen of een misstap hebben gemaakt. Dus mocht je verdiept zijn in de Pokemon GO app, zorg er altijd voor dat je in de gaten houdt waar je loopt.
94599

Prioriteiten stellen

Het aanvullen van je collectie op de meest ongebruikelijke momenten kan zorgen voor aardig wat verontwaardiging. Er is hierbij een man die de kroon spant, tijdens een situatie waarbij je helemaal niet met games bezig hoort te zijn. Jonathan Theriot is de naam van de kersverse vader die tijdens de bevalling van zijn vrouw ervoor koos om de aandacht te vestigen op het vangen van een Pidgey. Er is hierbij gelukkig wel goed nieuws te melden, want zowel de baby als de Pidgey maken het goed.
Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent de Pokemon GO app kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.

Populair Nieuws