PlayStation Store Update - Wheels of Destruction, Wrecked & Shinobido 2 demo

Article
door Wouter
woensdag, 28 maart 2012 om 18:30
xgn google image
Het is woensdag 28 maart en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met allerlei nieuwe games en demo's.
Het is de hele week al prachtig weer, dus de meesten zullen ongetwijfeld lekker buiten genieten van het zonnetje. Maar als de zon dan eenmaal ondergaat is het hoogtijd om je PlayStation 3 of PlayStation Vita aan te zetten. Op woensdag al helemaal want Sony heeft weer een aantal nieuwe demo's en games in de aanbieding. Lees dus snel verder!
Wheels of Destruction: World Tour (€9,99)
De meest explosieve game die we deze week kunnen verwachten is toch wel Wheels of Destruction: World Tour. Dit racespel speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waar regels nog wetten gelden. Je bent of de jager of de prooi. In deze multiplayer ervaring kruip je achter het stuur van een dodelijk paar wielen en kun je tekeer gaan in een van de vijf arena's. Of je nou met je team achter een vlag aan wil rijden in "Capture the Flag" of gewoon simpel wilt schieten in "Team Deathmatch", Wheels of Destruction heeft het allemaal.
Wrecked: Revenge Revisited (€4,99)
Wrecked: Revenge Revisited is de tweede game in dit lijstje en is wederom een explosieve racegame. Dit spel mag dan wel goedkoper zijn dan Wheels of Destruction, maar dat maakt de game zeker niet minder. Met een multiplayer voor zowel offline als online, een Championship modus met maar liefst 24 uitdagingen en verschillende toffe tracks staat Wrecked garant voor flink wat uurtjes speeltijd. Als je het spel liever eerst even wil uitproberen dan kan dat ook. Naast het volledige spel is er ook een demo beschikbaar.
Tiger Woods PGA Tour 2013 (€69,99)
De volgende titel brengt in plaats van explosies juist meer rust naar de PlayStation Store. Tiger Woods PGA Tour 2013 laat je zoals gewoonlijk golfen in prachtige natuurgebieden. Helaas zul je nog wel een paar dagen moeten wachten voordat deze titel daadwerkelijk in de PlayStation Store ligt. Het spel komt namelijk pas aanstaande vrijdag uit. Die extra dagen kun je daarentegen wel weer goed gebruiken om je alvast voor te breiden met de demo, die al een tijdje te downloaden is. Verwacht hier binnenkort de recensie van.
Demo: Shinobido 2: Revenge of Zen
De PlayStation Vita kan natuurlijk niet ontbreken in een PlayStation Store update. Deze week kunnen we op de handheld genieten van de demo van Shinobido 2: Revenge of Zen. In dit spel zul je veel moeten sluipen net zoals een goede ninja betaamd. In de recensie werd Shinobido 2 met een 5,5 dan wel niet zo goed ontvangen, maar dat neemt niet weg dat een gratis demo nooit verkeerd is. Nu kun je zelf kijken of dat je het spel in huis wil halen of niet.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze week, maar dit is natuurlijk niet het enige. Deze week kun je ook weer aan de slag met nieuwe downloadbare content voor bijvoorbeeld Rock Band 3, Battlefield 3 en Soul Caliber V Voor de volledige lijst kun je hier terecht.