PlayStation Store Update - Tony Hawk's Pro Skater en Pro Evolution Soccer

Article
door Wouter
donderdag, 30 augustus 2012 om 9:00
xgn google image
Er is weer een nieuwe woensdag aangebroken en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Voor velen is de school en het werk al weer begonnen. Er wordt daarom natuurlijk massaal uitgekeken naar het weekend. Nog even van het zonnetje genieten of juist je PlayStation 3 overuren laten draaien. Een game die daar goed bij helpt is Tony Hawk's Pro Skater HD. En voor de mensen die liever een potje voetballen is er de demo van Pro Evolution Soccer 2013. Kortom er is weer genoeg te doen.
Tony Hawk's Pro Skater HD (€14,99)
Het wachten is voorbij want er is weer een nieuwe Tony Hawk game. Dat betekent weer lekker skateboarden, stunten en highscores verbreken. Precies wat we willen zien in een Tony Hawk's Pro Skater game. Verwacht in deze HD-remake drie levels uit de eerste Pro Skater game en vier levels uit het vervolg. Het mogen dan wel maar zeven levels zijn, maar de levels die je voorgeschoteld krijgt zijn wel weer net zo goed als dat we gewend zijn. Voor ons oordeel kun je terecht bij de recensie.
Rock Band Blitz (€10,99)
Met Rock Band Blitz ruilen we onze skates in voor instrumenten en is het lekker los gaan op grootse muziek klassiekers. Naast twintig nieuwe nummers is het ook mogelijk om de nummers van eerdere Rock Band delen te gebruiken. Echter heeft Rock Band Blitz op de nummers na niet veel gemeen met zijn voorgangers. In plaats van plastic instrumenten gebruik je nu alleen je controller. Dat betekent dat je in je eentje alle instrumenten moet bedienen. Ook ligt de nadruk nu op de singleplayer in plaats van de multiplayer. Een impressie van hoe dat allemaal precies uitpakt zie je terug in de onderstaande trailer.
Dungeon Twister (€9,99)
Dungeon Twister is een adaptie van het gelijknamige bordspel. Het is een turn-based strategiegame die een beetje doet denken aan Dungeons & Dragons. Je bestuurt een team van acht unieke karakters dat samen met een ander team in een grote kerker zit opgesloten. Het team dat er levend uitkomt is de winnaar. De verschillende personages helpen je hierbij een strategie te verzinnen. De een kan namelijk gesloten deuren openen en de ander kan weer kamers roteren. De onderstaande trailer geeft hiervan een goed beeld.
Demo: Pro Evolution Soccer 2013
En natuurlijk brengt de update van deze week ook weer een nieuwe demo met zich mee. Deze keer krijgen we een voorproefje van Pro Evolution Soccer 2013. Hiermee kun je je alvast even flink inleven voor de release in oktober. De demo bevat elf gelicenseerde teams en er kunnen wedstrijden met een duur van tien minuten gespeeld worden. We zijn inmiddels al bezig met de recensie dus verwacht binnenkort ons oordeel. Tot die tijd kun je voor meer informatie terecht bij de impressie.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Voor de rest van het lijstje kun je terecht op het PlayStation Blog en vergeet verder natuurlijk niet om volgende week woensdag weer in je agenda te zetten.

Populair Nieuws