PlayStation Store Update - Tomb Raider & Tiger Woods PGA Tour 14

Article
door Wouter
donderdag, 07 maart 2013 om 10:30
xgn google image
Het is alweer donderdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo, dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Het is in tijden niet zo warm geweest in Nederland in de derde maand van het jaar. We kunnen ons dus eigenlijk ook niet voorstellen dat je de hele dag achter je console wilt zitten, maar mocht je een goede reden hebben zoals ziekte dan is er nu weer allerlei nieuws te vinden in de PlayStation Store. Deze week kunnen we aan de slag met het nieuwste avontuur van de pittige dame Lara Croft. Ook krijgen we een demo voorgeschoteld en wel van Tiger Woods PGA Tour 14.
Tomb Raider (€59,99)
Velen hebben er op gewacht om eindelijk weer eens in de huid te kunnen kruipen van het meest bekende vrouwelijke gamepersonage: Lara Croft. De Tomb Raider serie is inmiddels een begrip geworden en ontwikkelaar Crystel Dynamics heeft zich ook al aardig weten te bewijzen als brein achter de recente delen. De nieuwste titel belooft echter iets geheel anders dan we gewend zijn van de anders zo pittige dame. Voor het eerst krijgen we namelijk de gevoelige kant mee van de avonturier. Van het eerste dier dat ze neerschiet tot aan de eerste moord die ze pleegt. Dat deze bijzondere kijk op het leven van Lara goed in de smaak valt, is wel terug te lezen in de recensie waar het spel met een 8,5 wordt beloond.
Air Conflicts: Pacific Carriers (€39,99)
Met Air Conflicts: Pacific Carriers verplaatsen we ons naar het Pacifisch gebied ten tijden van de Tweede Wereldoorlog. Verwacht echter niet een M1 Garand in je handen geduwd te krijgen, want zoals de naam al doet vermoeden spelen de gevechten in dit spel zich af in het luchtruim. Als speler krijg je de controle over een compleet vliegdekschip met alles erop en eraan, waardoor je het ene moment een van de vele kanonnen van het schip bestuurt en het andere een hele formatie aan vliegtuigen leidt. Aan jou vervolgens de keus of je dit voor Amerika of Japan wilt doen.
(PlayStation Plus) Mass Effect 3 (gratis)
De PlayStation Plus-leden staat deze week een leuke verrassing te verwachten met Mass Effect 3 die gratis te spelen is. Het derde deel in de serie ligt precies een jaar in de schappen en wist menig gamer te overdonderen. De duivelse Reapers zetten na al die jaren dan eindelijk hun aanval in met als doel al het leven in het universum te vernietigen. Tijd dus voor Commander Shepard om een leger bij elkaar te zoeken om de kwade machines te stoppen. Een verhaal dat je niet mag missen.
(Demo) Tiger Woods PGA Tour 14
De bekende sporter Tiger Woods is nog lang niet klaar met zijn beroep en is komende lente in alweer een nieuwe golsimulatie te bewonderen. Deze week kunnen we aan de slag met de demo van deze game en daarmee alvast een paar van de nieuwe functies uitproberen. Zo ondersteunt het spel de PlayStation Move bewegingscontroller en is ook de nieuwste modus Legend of Majors van de partij. In dit onderdeel reis je terug in de tijd om een groot aantal belangrijke golfwedstrijden na te spelen met een paar van de grootse iconen die de sport heeft gekend.
En dat waren de hoogtepunten uit deze update. Volgende week is er weer nieuw materiaal te vinden in de PlayStation Store. Voor de volledige inhoud van deze week kun je terecht op het PlayStation Blog.