De beste SimCity deals: vanaf 43,25 euro

Article
donderdag, 07 maart 2013 om 15:38
xgn google image
Vanaf vandaag kun je eindelijk aan de gang met SimCity (zolang er geen connectieproblemen zijn). Voor iedereen die de game wil kopen is het handig de beste deals in de gaten te houden. Daarom hebben wij een handig lijstje samengesteld met daarin de laagste prijzen voor SimCity.
Maxis heeft na een lange tijd besloten met een nieuwe SimCity op de proppen te komen. Je kunt in de game als burgemeester een metropool opbouwen en tegelijkertijd besturen. Ook moet je rekening houden met de huidige normen en waarden om goed te kunnen functioneren als stadsleider.
De online connectiviteit van de game zorgt voor een wereldwijde markt met echte spelers. Op die manier kun je diensten, grondstoffen en voorzieningen ruilen met andere spelers om de welvaart van jouw stad op te bouwen.
Omdat games al duur genoeg zijn sommen wij de goedkoopste winkels op om de nieuwe SimCity aan te schaffen. Onderstaande prijzen zijn inclusief verzendkosten.
Standaard Editie (PC)
Limited Edition (PC)
Collectors Edition (PC)
Eerder deze week publiceerde wij al de recensie. Maikel ging aan de slag en zij dat de game een must-have is. Hij vroeg zich af of de game wel na lange tijd nog leuk blijft, maar de pluspunten waren sterk genoeg om de game te belonen met een dikke 8,8.

Populair Nieuws