PlayStation Store Update - The Walking Dead & Oddworld: New 'n' Tasty

Article
door Wouter
donderdag, 24 juli 2014 om 9:00
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.
Vanwege het warme weer moet je eigenlijk niet binnen zitten, weggedoken achter je televisie, maar met een nieuwe episode van The Walking Dead in aantocht zal dit voor veel mensen een onmogelijke opgave zijn. Het tweede seizoen van Telltale's gameserie is inmiddels bij de vierde afleveringen aangekomen, wat betekent dat de spanning er al goed in zit en men wacht op de naderende ontknoping.
Voor de mensen die hier niets mee hebben, maar wel op zoek zijn naar keiharde spanning is dit het moment om Dark Souls II erbij te pakken. De nieuwe uitbreiding voor deze verschrikkelijk uitdagende titel is namelijk vanaf deze week beschikbaar. Zocht je toch wat meer plezier in plaats van frustratie dan is Oddworld: New ‘n’ Tasty misschien wel iets voor jou. Het zeventien jaar oude avontuur van Abe is door ontwikkelaar Just Add Water in een geheel nieuw jasje gestoken.

The Walking Dead: Season 2 - Episode 4 Amid the Ruins (€4,99) (PS3, Vita)

Na het succesvolle eerste seizoen van Telltale's The Walking Dead kon een nieuw seizoen natuurlijk niet uitblijven. Inmiddels is deze nieuwe vijfdelige serie al hard aan de gang en kunnen we deze week aan de slag met de vierde episode alweer. Een waarin we nog altijd het avontuur door de ogen van het meisje Clementine beleven.
De vierde aflevering gaat knallend van start, waarbij je direct geconfronteerd wordt met jouw acties uit het einde van de vorige episode. Zoals altijd spelen de keuzemomenten weer een grote rol in het verdere verloop van het verhaal, dus denk goed na over je acties en zorg dat je de juiste mensen te vriend houdt.

Dark Souls II - Crown of the Sunken King (€9,99) (PS3)

Dark Souls II heeft sinds zijn release al menig gamer laten huilen om zijn moeder en toch kunnen mensen er maar geen genoeg van krijgen. En iedereen die smacht naar een nieuw pak rammel kan deze week zijn geluk niet op. De enige echte uitbreiding Crown of the Sunken King is vanaf nu beschikbaar in de PlayStation Store.
Het moet uiteindelijk een trilogie aan uitbreidingen worden dat Dark Souls II versterkt en Crown of the Sunken King is de eerste in dat rijtje. In deze downloadbare content ga je op zoek naar de kroon die koning Vendrick ooit heeft verloren. En het zou Dark Souls niet zijn als deze kroon niet door een moeilijke eindbaas beschermd wordt. Tijdens deze quest zul je in contact komen met nieuwe vijanden, gebieden en wapens.

Oddworld: New 'n' Tasty (€20,99) (PS4)

Oddworld: New 'n' Tasty ziet er misschien als een nieuw verfrissend concept uit, maar niets is minder waar. Het gaat hier eigenlijk om een remake van het in 1997 verschenen Oddworld: Abe Oddysee. Een paar jaar terug zag deze klassieker al opnieuw het licht in de vorm van een HD-versie, maar aan New 'n' Tasty is een stuk meer werk verricht door ontwikkelaar Just Add Water.
In deze game volg je het verhaal van Abe die zijn dagen slijt in een fabriek. Maar wanneer hij op een dag een gesprek van zijn baas afluistert en zo te horen krijgt dat deze kwade man van plan is alle werknemers in Tasty Treats te veranderen, komt hij in opstand.
Dat waren de hoogtepunten van deze PlayStation Store Update. Voor de volledige lijst met nieuwe releases kun je terecht op het PlayStation Blog.