PlayStation Store Update - The Last of Us & Tekken Revolution

Article
door Wouter
donderdag, 13 juni 2013 om 12:36
xgn google image
Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hier!
Inmiddels is een groot deel van de E3 alweer achter de rug en hebben we prachtige games voorbij zien komen, en spannende aankondigingen mogen aanschouwen. Iedereen die de shows en het nieuws ook maar een beetje heeft gevolgd krijgt dan natuurlijk enorm veel zin om zelf weer even lekker achter een game weg te kruipen. Op de PlayStation 3 kan dat deze week met het goed ontvangen The Last of Us. De nieuwste titel van Naughty Dog die vanaf de allereerste aankondiging al hoge ogen gooide. Daarnaast kunnen we met de nieuwe vechtervaring Tekken Revolution aan de slag voor de prachtige prijs van nul euro.
The Last of Us (€59,99)
Naughty Dog heeft al prachtige PlayStation exclusieve titels afgeleverd met de Uncharted reeks, maar met The Last of Us gooit de ontwikkelaar het over een andere boeg. Geen zoektocht naar verborgen schatten, maar een strijd om leven en dood. Aardig wat verschil dus, maar wat wel duidelijk mag zijn is dat ze allebei twee avonturen naar je scherm brengen die je niet snel vergeet. Het avontuur van The Last of Us is er een met zombies. Een schimmelinfectie tovert de mensen om tot moordlustige wezens waarvan een simpele beet voldoende is om het virus over te dragen op een niet-geïnfecteerde. Vele jaren na het uitbreken van het virus volgen we het tweetal Joel en Ellie die zich staande proberen te houden in de vijandige wereld. Vanaf morgen is de game te downloaden vanuit de PlayStation Store en inmiddels hebben wij al een recensie online staan. Hier belonen wij de game met een prachtige 9,0.
Tekken Revolution (gratis)
En ineens is daar Tekken Revolution. Een game waar we vrijwel niets over hebben gehoord, terwijl dat eigenlijk best wel gek is. Tekken is niet de meest onbekende naam en de game is bovendien geheel gratis. Een grote game hoef je daarom niet te verwachten en als we ontwikkelaar Namco Bandai mogen geloven, dient Tekken Revolution ook meer als voorproefje op de serie. Maar dat betekent niet dat je er geen lol aan kunt beleven. Het spel heeft namelijk alsnog drie modi te bieden: arcade, player match en rank match. Ook werkt het spel met een muntensysteem. Voor ieder gevecht moet je een munt betalen net zoals dat vroeger in de arcadehal gebeurde. Verlies je een gevecht dan verlies je een munt en win je een gevecht dan heb je weer een extra munt. Mocht je moeite hebben met winnen dan kun je ervoor kiezen om te wachten op nieuwe munten die om het half uur aan je buidel worden toegevoegd.
En dat waren de hoogtepunten van deze update. Volgende week rond dezelfde tijd is er weer nieuw materiaal terug te vinden in de PlayStation Store. Voor de volledige inhoud van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog.

Populair Nieuws