PlayStation Store Update - The Last of Us: Remastered & Sacred 3

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  Het is weer eens tijd voor een nieuwe PlayStation Store Update en dit zou best wel eens de beste update sinds tijden kunnen zijn. Niemand minder dan Joel en Ellie vinden hun weg namelijk naar de virtuele winkel met The Last of Us: Remastered. En die game moet je natuurlijk gespeeld hebben.

  Nou is de PlayStation 3-versie natuurlijk al een tijdje beschikbaar, maar nu kun je dit avontuur ook met 60 frames per seconde aanschouwen. Een andere vrij grote release is Sacred 3 voor de PlayStation 3. Als je op zoek bent naar een nieuwe co-op titel dan moet je deze zeker even bekijken. En is humor toch meer jouw pakkie an dan kun je goed vooruit met het cross-buy avontuur Rogue Legacy.

  The Last of Us: Remastered (€44,99) (PS4)

  Iets meer dan een jaar geleden verscheen het langverwachte The Last of Us van ontwikkelaar Naughty Dog en die game sloeg in als een bom bij het publiek. Ook wij waren laaiend enthousiast en beloonde het met een 9,0. Voor de mensen die het avontuur van Joel en Ellie destijds hebben gemist en tevens in het bezit zijn van een PS4 is dit het perfecte moment om alsnog kennis te maken The Last of Us.

  The Last of Us: Remastered is namelijk een opgepoetste versie die kan draaien op 60 frames per seconde. Ook vind je wat downloadbare content terug zoals de singleplayer uitbreiding Left Behind en wat materiaal voor de multiplayer. Maar voordat je je aan dit avontuur waagt moet je wel zorgen dat je 50 gigabyte vrije schijfruimte hebt. Zoveel neemt dit pakketje namelijk in beslag. Verwacht binnenkort onze recensie van deze editie.

  Sacred 3 (€49,99) (PS3)

  Vaak betekenen de maanden juli en augustus dat er niet relatief veel vers gamevoer in de winkels komt te liggen, maar ontwikkelaar Keen Games trekt zich hier niets van aan en brengt gewoon Sacred 3 naar de schappen. Mocht deze naam je niets zeggen dan is er eigenlijk maar één ding dat je hoeft te weten en dat is dat Sacred 3 een klassieke role-playing game is met een co-op modus.

  En bij het horen van dat gaat het hartje van iedere gamer natuurlijk sneller kloppen. Want wie wil er nou niet in lokale co-op op de bank met vrienden gamen. Met vier vrienden welteverstaan want zoveel spelers ondersteunt het spel. Verder kun je verwachten dat er weer de nodige klassen zijn om uit te kiezen en dat het actiegehalte weer lekker hoog is. Maar meer daarover lees je terug in onze impressie.

  Rogue Legacy (€12,99) (PS4, PS3, Vita)

  Rogue Legacy is geen game die je al te serieus moet nemen. Als speler kruip je in de huid van een ridder in een magische wereld, maar het zal niet lang duren voordat je het loodje legt. En wat moet je dan? Nou heel simpel, verder spelen als een van zijn kinderen. Ja dat lees je goed, bij iedere gruwelijke dood trekt een van jouw kinderen jouw harnas aan.

  Je kunt je dus wel voorstellen dat er veel humor gepaard gaat met Rogue Legacy. Helemaal als je ziet wat voor een verschil er tussen de kinderen zit en hoe dit de gameplay aantast. Een zwaarlijvige kind maakt een sterkere ridder, maar ook een minder snelle. En een met dyslexie zorgt ervoor dat teksten onleesbaar worden. De game is nu als cross-buy titel beschikbaar voor de alle platformen van Sony.

  Dat was het weer voor deze PlayStation Store Update. Voor de volledige lijst met alle nieuwe releases kun je terecht op het PlayStation Blog.

  The Last of Us: Remastered

  Verkijgbaar vanaf 30 july 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.