PlayStation Store Update - The King of Fighters XIII en Hyperdimension Neptunia Mk2

Article
woensdag, 08 augustus 2012 om 16:40
xgn google image
Een nieuwe woensdag is aangebroken. Wat betekent dat? Nou, dat betekent een gloednieuwe update voor de PlayStation Store! PlayStation 3 bezitters, herenigt u en kom snel kijken of er een nieuwe game, demo of downloadbare uitbreiding is toegevoegd die bevalt. De hoogtepunten kun je hieronder terugvinden!
Deze PlayStation Store Update is eigenlijk vrij rustig te noemen. Toch hebben liefhebbers van knokspelletjes dit keer niets te klagen. Je weet wel, van die games waarin je andere virtuele avatars helemaal tot gort kunt slaan. Sadistisch en bevredigend tegelijk. Al jouw woede kun je dit keer loslaten in de zojuist toegevoegde vechtgame The King of Fighters XIII en de nieuwe uitbreiding voor Street Fighter X Tekken.
The King of Fighters XIII (€24.99)
Het was even wachten op de komst van het dertiende deel in The King of Fighters reeks. De game heeft namelijk meerdere keren vertraging opgelopen. Oorspronkelijk zou de 2D beat 'em up The King of Fighters XIII al in oktober vorig jaar het levenslicht zien, maar uitgever Atlus hechtte veel waarde aan het optimaliseren van de kwaliteit. Is het eindresultaat het lange wachten waard geweest?
Hyperdimension Neptunia Mk2 (€49.99)
Een mondvol, dat is wat de titel van deze game is. Hyperdimension Neptunia Mk2 is het vervolg op Hypderdimension Neptunia en is een nieuwe turn-based role-playing game die al sinds februari dit jaar in de winkelrekken ligt. Nu kun je de game dus ook vanaf de bank in de huiskamer binnenhalen. In Hypderdimension Neptunia Mk2 bezoek je een hoop nieuwe kerkers, waarin je talloze monsters kunt afslachten met jouw motley crew en vervolgens ook alle verborgen schatten mag gaan opgraven. Oh en de game draagt een 18+ rating met zich mee, vanwege de schaarse kleding die jouw vrouwelijke teammaten dragen. Ook niet onbelangrijk.
Dragon's Dogma: From A Different Sky - Service Pack (€6.99)
Deze week kunnen fans van de role-playing game Dragon's Dogma weer hun hart ophalen met nieuwe content. Content in de vorm van nieuwe opdrachten welteverstaan. Voor zeven euro kun je de uitbreiding 'From A Different Sky' binnenhalen en krijg je toegang tot maar liefst honderd nieuwe opdrachten. Of die opdrachten ook stuk voor stuk diepgaande spelervaringen bieden, dat durven we nog niet te zeggen. Dus ga erop uit en ontdek! Als dat nog niet genoeg is, dan kun je voor €2.99 ook de 'Notice Board Quests - The Savy' uitbreiding binnenhalen. Ook deze uitbreiding staat garant voor een aantal nieuwe opdrachten. De liefhebber kan dus weer even vooruit.
Darksiders II Season Pass (€14.99)
Nog voordat de game in de winkelrekken is beland, kun je je nu alvast veiligstellen op nieuwe content voor de grimmige role-playing game Darksiders II. Voor een kleine vijftien euro kun je de trotse bezitter worden van de Darksiders II seizoenspas, die je de mogelijkheid geeft om alle toekomstige uitbreidingen voor een gereduceerd tarief te halen. De drie tot nu toe aangekondigde uitbreidingen zullen in de eerste drie maanden na de release van de game te downloaden zijn.
Tot zover de hoogtepunten van deze PlayStation Store Update. Volgende week op dezelfde dag en rond dezelfde tijd kun je weer een gloednieuwe update verwachten. De hoogtepunten daarvan kun je wederom op XGN terugvinden. Wij tellen in ieder geval de dagen af. Ben je benieuwd naar de volledige lijst van deze week? Die kun je hier terugvinden.

Populair Nieuws