PlayStation Store Update - The Evil Within & Minecraft

Article
door Wouter
donderdag, 16 oktober 2014 om 10:12
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.
Met de herfstvakantie voor de deur is het een goed moment om alvast wat games in te slaan. Deze week zijn er weer een aantal mooie titels om uit te kiezen in de PlayStation Store update, waaronder het griezelige The Evil Within. Als je niet van griezelen houdt dan zou je kunnen kijken naar In Space We Brawl. En voor de Minecraft fanaten wordt het tijd om de Vita erbij te pakken, want het spel van Mojang komt nu eindelijk ook naar de handheld.

The Evil Within (€69,99) (PS4, PS3)

Met The Evil Within is het weer eens tijd voor een horrorgame in de typische kenmerkende Japanse stijl die we vaak in het genre terug zien. Je volgt de avonturen van de detective Sebastian die na het onderzoeken van een plaatsdelict in een rare wereld terecht komt. Een vol met allerlei gemuteerde mensen en monsters.
The Evil Within speelt zich af in een third-person perspectief en probeert echt het survival horror gevoel te creëren. Dat betekent dat munitie en andere voorraden schaars zijn en dat het gevaar achter iedere hoek schuilt. Het is belangrijk om ieder gevecht slim te beginnen en te weten wanneer het nog slimmer is om juist weg te rennen. Verwacht eind deze week ons eindoordeel over deze horrorgame van Tango Gameworks
PlayStation Store Update

In Space We Brawl (€11,99) (PS4, PS3)

In Space We Brawl is een klein spelletje dat multiplayer hoog in het vaandel heeft staan. Je krijgt de controle over een van de vele kleine ruimteschepen en je neemt het vanuit een top-down perspectief op tegen allerlei andere spelers. De game is simpel te besturen door middel van de twin sticks op de controller.
Daarnaast krijg je de mogelijkheid om geheel zelf een schip en wapencombinatie samen te stellen. Er zijn elf verschillende voertuigen en elf wapens die allemaal hun eigen eigenschappen hebben. Er zijn acht verschillende speelvelden om jouw combinaties op uit te testen. Als je de game koopt krijg je zowel de PlayStation 3- als 4-versie.
PlayStation Store Update

Minecraft: PS Vita Edition (€18,99) (Vita)

Minecraft, wie kent het niet. Het spel van ontwikkelaar Mojang heeft de studio meer succes gebracht dan het ooit had durven dromen. En dat terwijl het concept achter de game vrij simpel is. Als speler hoef je namelijk niet veel meer te doen dan blokjes op te pakken en weer neer te zetten.
Hoewel overleven in de willekeurig gegeneerde werelden van Minecraft ook belangrijk is, blijft het bouwen van dingen toch het leukste. Door simpelweg materialen als steen, hout en klei te verzamelen kun je de mees creatieve dingen maken. Het enige dat je in de weg kan staan is de grens van jouw eigen creativiteit. De game was al even beschikbaar voor de andere platformen, maar wordt met deze PlayStation Store update ook voor de Vita beschikbaar.
PlayStation Store Update
Dat waren de hoogtepunten van deze week. Voor de volledige lijst met alle nieuwe releases van deze PlayStation Store update kun je terecht op het PlayStation Blog.

Populair Nieuws