PlayStation Store Update - Sorcery en Batman

Article
door Wouter
woensdag, 23 mei 2012 om 20:38
xgn google image
Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met allerlei nieuwe games, demo's en downloadbare content. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!
Deze week kunnen we op onderzoek gaan in Doctor Who: The Eternity Clock. Hierin kruip je in de huid van de briljante Doctor Who die het mysterie rondom de Eternity Clock moet oplossen. Verder kunnen we lekker gaan toveren met de PlayStation Move in Sorcery en mogen we eindelijk aan de slag met de demo van het reeds verschenen Batman: Arkham City. Lees dus snel verder.
Sorcery (€39,99)
Diegene de een excuus nodig hebben om de PlayStation Move er weer eens bij te pakken, hoeven niet langer te wachten. Het magische spel Sorcery geeft je die reden. Hierin neem je de Move controller in je hand als een toverstok en kun je de meest brute spreuken los laten op je vijanden. Het spel draait om de jonge tovenaarsleerling Finn die samen met zijn kat de wereld moet redden van het kwaad. Hoe dat precies uitpakt lees je binnenkort in de recensie. Mocht je hier niet op kunnen wachten dan is er ook nog een demo beschikbaar.
Doctor Who: The Eternity Clock (€17,99)
Na eerst een carrière te beginnen op het witte doek maakt de briljante Doctor Who eindelijk ook zijn debuut op de PlayStation 3 en PlayStation Vita. Doctor Who: The Eternity Clock is het eerste deel in een serie van tenminste drie games. Matt Smith en Alex Kingston vertolken normaal de rollen van Doctor Who en River Song in de tv-serie, maar zullen nu ook in dit spel hun stem verlenen aan het duo. Dat de serie en de games dicht bij elkaar staan mag dus wel duidelijk zijn. Vanaf vandaag kunnen we aan de slag met de PlayStation 3-versie en op 13 juni wordt het spel ook naar de Vita gebracht.
Dirt Showdown (€59,99)
Na eerst een demo te mogen verwelkomen in de PlayStation Store is het nu eindelijk tijd voor het echte werk. Vanaf 25 mei, aanstaande vrijdag dus, kunnen we Dirt Showdown digitaal binnen hengelen. Dat dit spel een topper gaat worden blijkt wel uit de impressie die Eke onlangs schreef. Mensen die voor realisme gaan zullen van een koude kermis terug komen. In Dirt Showdown staat er namelijk maar een ding centraal en dat is spectaculaire actie. Gewoon lekker raggen en keihard racen. Mocht je al met de demo aan de slag zijn geweest en vind je dat je er aardig wat van kunt? Doen dan ook zeker even mee aan onze prijsvraag waar je een toffe goodiebag kunt winnen.
Demo: Batman: Arkham City
En een PlayStation Store Update is natuurlijk niets zonder een vette nieuwe demo. Deze week kunnen we aan de slag met een voorproefje van Batman: Arkham City. Ben je nog niet aan deze topper toegekomen dan is dit natuurlijk de perfecte gelegenheid. In dit nieuwe Batman avontuur reist de gevleugelde held af naar Arkham City, een stuk stad dat is omgetoverd tot een gevangenis. Naast de "normale" criminelen lopen hier ook gestoorde gekken rond als Mad Hatter, Two-Face, Mr. Freeze en natuurlijk weer Joker. Kortom iedereen die je wil zien in een Batman game.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Volgende week staat er weer een nieuwe PlayStation Store Update in de planning met weer genoeg nieuwe content. Wij tellen in ieder geval de dagen af. Voor de rest van het materiaal van deze update kun je hier terecht.