PlayStation Store Update - Pure Chess en Star Wars

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat je gauw een bezoekje moet brengen aan de PlayStation Store voor weer een nieuwe lading aan demo's, games en downloadbare content.

  Diegene die genoten hebben van Journey, en dan bedoelen we vooral van de muziek, doen er goed aan om eens in de digitale schappen van PlayStation te neuzen. Voor 4,99 euro heb je namelijk de complete soundtrack van dit pareltje te pakken en kun je op je gemak nog eventjes na genieten van het spel. Voor de spelers die niets hebben met Journey is er natuurlijk ook nog genoeg. Zo is er een demo van Sniper Elite V2 beschikbaar en kun je je schaaktalenten laten zien in Pure Chess. Lees snel verder voor de hoogtepunten!

  Pure Chess (€6,19)
  Ben je altijd al een kei geweest in schaak en speel je al je vrienden er met gemak uit, dan is Pure Chess iets voor jou. Deze downloadbare titel haalt meer uit het klassieke spel dan je voor mogelijk hield. Naast dat het er visueel erg gelikt uit ziet, brengt het spel ook nog eens een lading aan mogelijkheden met zich mee. Zo kun je het bijvoorbeeld tegen zeven vrienden tegelijk opnemen via het PlayStation Network. Ben jij dus een fanatiek speler of vind je schaak gewoon leuk, houd deze titel dan zeker in de gaten. Overigens is er vanaf volgende week ook een PlayStation Vita-versie beschikbaar.

  Star Wars: The Force Unleashed II (€10,99)
  Ondanks dat Star Wars: The Force Unleashed II destijds in de recensie met een 5,5 werd beloond, heb je voor die kleine elf euro zowaar een volledige game. Ben je dus een groot Star Wars fan en wil je wel eens wat andere kanten van de Force verkennen, dan is dit misschien wel een leuke titel. Vecht met twee lichtzwaarden tegelijk en als dat nog niet genoeg is heb je ook nog een arsenaal aan Force krachten tot je beschikking. Ben je er nog niet over uit dan kun je altijd nog eerst de demo uitproberen.

  {mig:cy3X2KqiV5oF}

  Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City (€19,99)
  In Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City krijg je niet één, maar twee titels voor de prijs van 19,99 euro. Het gaat hier om The Lost and Damned en The Ballad of Gay Tony, die van origine uitbreidingen zijn van Grand Theft Auto IV. Laatst genoemde heb je echter niet nodig om deze bundel te kunnen spelen. Wil je dus graag voor een keertje lid zijn van een woeste motorbende of wil je eens een kijkje nemen in een homoseksuele club, dan is Episodes from Liberty City een leuke bundel.

  {mig:9NqKTyYzSBCo}

  Demo: Sniper Elite V2
  En wat is nou een PlayStation Store Update zonder een nieuwe demo. Deze week kunnen we onder andere een voorproefje krijgen van de third-person shooter Sniper Elite V2. In het spel ga je aan de slag met Karl Fairburne en is het je doel om de Duitse Nazi's zo veel mogelijk schade toe te brengen. In onderstaande trailer krijg je te zien tegen welk kwaad persoon je het nou eigenlijk op moet nemen.

  En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Natuurlijk brengt deze update nog veel meer nieuwe dingen met zich mee. Zo kunnen we onder andere aan de slag met DLC voor de Mass Effect 3 multiplayer en is er een gratis nieuwe missie voor Resident Evil: Operation Raccoon City. Voor de volledige lijst kun je hier terecht.

  Pure Chess

  Verkijgbaar vanaf 11 april 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.