PlayStation Store Update - PES 15, Assassin's Creed Unity en LEGO Batman

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  Om maar gelijk lekker af te trappen (pun intended): Konami's nieuwe footie PES 15 is aangekomen in Amerika en komt morgen aan in Europa! Verder kunnen we nog wat blokkige avonturen beleven in LEGO-Gotham en lekker glitchen in Assassin's Creed Unity.

  PES 2015 (€49,99) (PS3 & PS4)

  GOAL!!! Of je nou lekker op de bank met je vrienden wilt spelen, of via het internet tegen mensen die je niet kent, met een voetbaltitel als PES verveel je je nooit. De game staat al jarenlang in de schaduw van dat andere machtige voetbalspel, FIFA, maar dit jaar kruipt de game uit een donker dal. In onze review kreeg hij dan ook een mooie 7.5!

  Pro Evolution Soccer 2015

  Assassin's Creed Unity (€69,99) (PS4)

  Ook al zit de game nog tot de rand vol met bugs, hij is er wel! De nieuwe en lang verwachte Assassin's Creed staat voor jullie klaar! Steek een paar tempelaars neer of beklim weer talloze uitkijktorens; Assassin's Creed weet de vertrouwde gameplay altijd weer in een nieuw pak te hijsen. In onze review kreeg de game toch nog een nette 8.0.

  Assassin's Creed Unity

  Lego Batman: Beyond Gotham (€49,99 voor PS3) (€59,99 voor PS4)

  Ga in dit derde deel van de Lego Batman serie weer lekker aan de slag met Batman, Robin, Catwoman en nog meer andere helden uit DC-universum. Los weer talloze puzzels op en verzamel allerlei gouden Lego-blokjes. Lego Batman is een leuke co-op game en dat bleek wel uit onze recensie: hij kreeg namelijk een 7.5!

  Pro Evolution Soccer 2015

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.