PlayStation Store Update - NiGHTS Into Dreams... en Sonic Adventure 2

Article
door Wouter
donderdag, 04 oktober 2012 om 12:00
xgn google image
Het is weer woensdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Bij de eerste update van een nieuwe maand hoort natuurlijk ook weer een gloednieuwe game. Vandaag wordt deze rol vervuld door het spel Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit. Daarnaast mogen we ook nog twee remakes verwelkomen, namelijk die van NiGHTS Into Dreams... en Sonic Adventure 2. Kortom, er is dus weer genoeg te doen deze week.
Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit (€12,99)
Zoals de naam al doet vermoeden is Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit op zijn zachtst gezegd een bizarre game. In deze titel draait het om de prins van de onderwereld, toevallig een konijn, die zijn woede uit op alle monsters die de hel rijk is. Er zijn namelijk gênante beelden van hem in de wereld gekomen en als kwade prins is er natuurlijk maar één logische oplossing: iedereen vermoorden die de beelden heeft gezien. In maart schreven we een impressie over hoe deze actie precies uitpakt.
NiGHTS Into Dreams... (€7,99)
NiGHTS Into Dreams... zag voor het eerst het levenslicht in 1996 toen SEGA het spel naar de SEGA Saturn bracht. De game is echter weer terug en ook nog eens in een nieuw jasje. Met high-definition graphics en trophy-ondersteuning, maar ook de mogelijkheid om de originele versie te spelen. In NiGHTS Into Dreams... belanden twee kinderen in een soort droomwereld. Daar worden ze geholpen door het wezen 'NiGHTS' dat ze door de verschillende levels heen helpt. Het uiteindelijke doel is om de kwade heerser Wizeman te verslaan.
Sonic Adventure 2 (€7,99)
Naast NiGHTS is er nog een oud SEGA karakter dat terugkeert, misschien zelfs wel de bekendste van de studio. We hebben het natuurlijk over Sonic. Een personage dat we gelukkig wel met meer regelmaat in games zien verschijnen. Sonic Adventure 2 is daarentegen geen nieuwe spel, maar wel een klassieker. Een die net als de vorige titel in dit lijstje met de nodige verbeteringen terugkeert. Naast de nieuwe graphics is er ook een leaderboard en wordt er extra downloadbare content toegevoegd.
LEGO Harry Potter: Years 5-7 (€13,99)
Deze week sluiten we af met LEGO Harry Potter: Years 5-7. Het bedrag waar het voor te koop staat, is namelijk vrij laag voor een retailgame. Fans van de films en boeken zullen waarschijnlijk blij zijn om te lezen dat dit spel niet één, maar vier films behandeld. Dat betekent dat je vanaf de 'Orde van de Feniks' kunt spelen tot aan het grootse einde dat de serie in petto heeft. En daarbij krijg je ook nog eens de welbekende LEGO humor voorgeschoteld. Vertrouw je het nog steeds niet dan moet je zeker de recensie even doorlezen waar het spel met een mooie 8,0 werd beloond.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Volgende week om dezelfde tijd kun je weer een nieuwe update verwachten. Als je de rest van deze lijst wil zien dan kun je terecht op het PlayStation Blog.

Populair Nieuws